pilotul a prăbuşit intenţionat avionul

Joi, 26 Martie 2015 | 3 Comentarii

Se pare, cu o foarte mare probabilitate, că unul dintre piloţi a prăbuşit intenţionat avionul Germanwings. Este vorba despre copilot, care a rămas singur în cabină şi s-a închis pe dinăuntru. Pilotul a mers să facă pipi. Când s-a întors de la toaletă a bătut în uşă, a vorbit prin sistemul de intercomunicaţie cu co-pilotul, dar acesta nu a deschis uşa. Restul, e istorie. Dacă ai ghinionul să dai peste un astfel de cretin atunci când zbori, ai şanse zero să te mai întorci viu. Avionul s-a prăbuţit de sol cu peste 700 de kilometri pe oră, aşa încât este imposibil să existe supravieţuitori.

germanwings-pilotul-a-prabusit-avionul

The co-pilot made a ‘deliberate attempt’ to crash the Germanwings plane, Marseille prosecutor Brice Robin says. These are the latest developments of the investigation:

http://cnn.it/1GsfEKv

The German interior minister says current information suggests that the co-pilot of a ‪#‎Germanwings‬ jet that went down in the French Alps, killing 150 people, had no links to terrorism.

http://reut.rs/1IyFz24

copilotul-germanwings-s-a-inchis-pe-dinauntru

Conform normelor internaţionale, uşa de la cabina piloţilor nu se poate deschide din afara cabinei, dacă piloţii blochează uşa (sistemul e şi cu cod, e un pic mai complicat, dar dacă cel care e înăuntru decide că nu intră nimeni în cabină, atunci nu intră). Sigur, din raţiuni de securitate.

Şi o întrebare de 1000 de puncte: Cum anume îi angajaţi şi cât de des îi trimiteţi la teste psihologice serioase?

3 comentarii la “pilotul a prăbuşit intenţionat avionul

 1. AvatarGicu Cazangiu a comentat:

  Despre ce teste psihologoce serioase vorbesti? Alea pe care nu le poti plati daca esti wizzair, blueair sau germanwings? Pai stii cat costa un singur test pentru un singur pilot? Cat toate incasarile la 10 flight-uri cu cate 100 de pasageri! Si atunci de unde mai alimentezi kerosen daca ai dat banii pe teste de kkt? Care oricum nu au nici o valoare daca pe copilot l-a insela nevasta ieri dupa masa 🙂

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Testele psihologice serioase pot determina daca animalu’ are o problema psihica si daca ia sau nu medicamente antidepresive. Apropos de asta care lua medicamente, se certa cu gagica, facea crize, etc. Si faptul ca se cearta cu gagica se poate determina la teste. Asa ca ajuta, iar in ceea ce priveste costurile, cred ca ai exagerat – nu sunt prohibitive, dovada ca in multe fabrici si uzine serioase se fac pe cheltuiala angajatorului.

 2. AvatarGeorgiana a comentat:

  Tocmai asta e scopul testelor psihologice, cred eu – sa anticipeze ce comportament va avea “copilul” de 28 de ani care inca locuia cu parintii (interesant, nu?) in cazul in care ii moare pisica sau il inseala nevasta.
  Lucrez in domeniul aerospace – din intamplare la unul din avioanele AIRBUS care vor transporta 1000+ pasageri la bord. Este inacteptabil sa lasi pe mana unui asemenea cretin viata a peste 1000 de oameni. Degeaba se lucreaza cate 10 ani la un avion si se investeste o caruta de bani in tot procesul daca la urma ajunge pe mana cui nu trebuie.
  E trist, si imi pare sincer rau pentru nemtii si spaniolii care au murit. RIP

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.