pentru toate mamele din lume

Marţi, 8 Martie 2016 | 1 Comentariu

Observ că tot mai multă lume practică exhibiţionismul floral – sigur, fă măcar efortul minim şi pune o poză făcută de tine, condimentat cu urări pentru diferite persoane feminine. Unii pun (pe Facebook, cred că v-aţi prins deja) şi poze cu iubi, lângă care scriu, absolut greţos, “Te iubesc pisi”. Dacă o iubeşti, spune-i în privat, nu interesează pe nimeni dacă o iubeşti sau nu, cum nu interesează pe nimeni să vadă postarea ta anuală cu poze cu flori luate de pe net. Iar chestiile alea, tot absolut greţoase, cu urări “pentru toate mamele din lume” lângă care ataşezi o poză cu tine şi cu mă-ta, chiar că ating ridicolul suprem.

E o sărbătoare comercială fraţilor, chiar nu v-aţi prins? Vă puteţi iubi mamele, prietenele, nevestele voastre sau ale vecinilor, fata sau fetele cu care vă întâlniţi când mergeţi în delegaţie, secretarele, şi ce mai vreţi voi, fără să faceţi din asta o postare sau un eveniment anual, public. Nu e nici un festival, chestiile astea cu iubirea sunt strict private.

Nu înseamnă că cei care nu au pus poză cu flori, sau cu iubi, sau cu ce mai vreţi voi nu îşi iubesc persoanele feminine apropiate.

flirt-boss

Hai cu primăvara, că m-am săturat de facturile la gaz.

Un comentariu la “pentru toate mamele din lume

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.