penalizeaza google codul html invalid

Miercuri, 2 Aprilie 2014 | 6 Comentarii

Penalizează Google paginile care au cod HTMl invalid. Un inginer de la Google zice că nu. Citiţi mai multe detalii aici.

cod-html-invalid

Şi un film cu explicaţii:

Personal cred că undeva e o fractură logică, pentru că un cod HTML invalid poate produce experienţe utilizator diferite pe browsere diferite. Sigur, nu e neapărat treaba Google cum stă utilizatorul cu experienţa de navigare, dar să nu uităm că au fost vremuri când keyword density se asigura cu litere albe pe fundal alb. Încă mai sunt exemple de pagini care până nu demult apăreau forte bine în căutări:

descrieri-false-keyword-density

Exemplul este preluat de pe una dintre paginile celui care vinde(a) economizoare.

6 comentarii la “penalizeaza google codul html invalid

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Ia da-ne tu un exemplu de ceva facut de tine, fara erori! Eu am exemple facute de mine.

  2. AvatarMihai a comentat:

   Remarca cu 9 erori a fost un compliment ! Ia baga www microsoft com si sa vezi ca iti da, citez, “Result: 526 Errors, 387 warning(s) “

 1. AvatarMihai a comentat:

  p.s.: bag seama ca de fapt validator w3 org e un kkt la fel ca microsoftul. Desi ce am vazut in ultimii 2 ani la microsoft clar intrece orice kkt.

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Ce treaba are Microsoft cu codul HTML invalid de pe un site sau altul? Dupa cum am spus, am construit site-uri care se valideaza fara nici o eroare … toate paginile din site. Daca folosesti WordPress e mai greu, pentru ca trebuie intervenit manual pe unele plug-in-uri si momentan nu se justifica. Ideea articolului era cu totul alta insa.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.