oaia pufulica de la tvr 3

Marţi, 10 Decembrie 2013 | 6 Comentarii

TVR 3 s-a relansat. Au schimbat culoarea de fundal, acum în verde. La lansare a apărut un personaj care mângâia o mascotă.

oaia-pufulica-tvr-3

Ne-a relatat că atunci când sunt nervoşi, redactorii mângâie mascota, oaia Pufulica. Textul original este aşa:

“Bună ziua! Faceţi cunoştinţă cu Pufulica, oaia noastră, a redacţiei. De fiecare dată când avem probleme, sau ne enervăm, o mângâiem pe cap, ca să ne calmăm. La mulţi ani TVR 3, de Moş Niculae, cu Pufuliţa. … Ea e Pufuliţa, o iubim cu toţii şi reprezintă simbolul României tihnite”.


Oaia Pufulica – TVR 3 – MyVideo

Ăsta e plătit din bani de la buget şi din banii de abonament! Sigur, se poate pune întrebarea firească dacă şi când a fost ultima dată la un psihiatru.

6 comentarii la “oaia pufulica de la tvr 3

 1. Sorin Chihaia a comentat:

  Stimabilul trebuie sa aiba si un producator de emisiune sau ceva in gen, nu e acolo chiar de capul lui. Mai bine zis intreaga echipa din spate plus individul sunt platiti din bani publici ca sa-mi zbenguiasca mie pufulita. Si-a intrat repede in rol daca iubeste o oaie, probabil au multe caracteristici in comun…

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 1

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Ai sa fii surprins de numarul mare de bagatori de seama de la TVR. Au bugete uriase si scheme de personal supradimensionate, mult mai mari decat la orice televiziune privata.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   Ca sa fim foarte precisi, TVR avea 3.321 de angajati la data de 30 iunie 2012. PRO-TV avea 491 de angajati, iar Intact Media Group avea 1.190 de angajati.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

 2. Sorin Chihaia a comentat:

  Doar e banul public, isi permit, daca ar fi doar din profitul lor, ar fi pe minus cu mult. Cei de la PROTV mi se par profesionisti pe langa curvele de la Intact, bineinteles pe langa chilotareala lui Maruta si alte mici abateri.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 3

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.