o vaca de invatatoare

Joi, 2 Ianuarie 2014 | 4 Comentarii

Toată lumea cred că a văzut înregistrarea cu învăţătoarea Dana Blandu care cerea bani părinţilor pentru a cumpăra cadouri pentru directoare, gardieni, femei de serviciu, etc. Şi această vacă spunea că dacă vrei la şcoală cu fiţe trebuie să te încadrezi. Adică să cotizezi.

Păi vaco care eşti tu, învăţământul obligatoriu este gratuit (încă). Şi dacă e vorba de cotizat, te duci la o şcoală privată şi dai banul legal, cu chitanţă, acolo. Dar vaca are şi o afacere after-school, deci ştie şi cum e cu privatul.

Dacă am plăcerea să ofer un cadou cuiva, directoarei sau gardianului, o fac eu de bună voie, nu pentru că îmi soliciţi tu!

Pariez pe oricât că şi dacă ar fi avut 10.000 de lei salariu pe lună tot se comporta aşa. Pentru că aşa a fost învăţată de mă-sa, de ta-su şi de tot neamul ei de şpăgari ordinari. Nu mai spun că se aude pe film că era acompaniată soţ în demersului ei.

catuse_invatatoare

După părerea mea ar trebui eliminată din sistem definitiv, fără posibilitatea de a mai face afaceri în domeniul educaţiei vreodată. Pentru că locul unui asemenea nesimţite nu este în faţa elevilor!

4 comentarii la “o vaca de invatatoare

 1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

  Cica e ruda cu nu stiu care smecher de prin minister. Probabil ca nu va pati nimic, din pacate!

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. AvatarCristian a comentat:

  Un caz mediatizat, discutat pe multe bloguri si retele de socializare. Intr-un fel si-a luat “portia” deja, pentru ca o stie toata lumea. Merita mai mult…eu cred ca ea este un pericol pe oriunde cu o asemenea atitudine. E clar ca gandeste numai in bani. Poate e obsedata de pacanele, a innebunit-o castigul…cine stie :))

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. Avatarcarmen a comentat:

  “şi dacă ar fi avut 10.000 de lei salariu pe lună tot se comporta aşa” perfect adevarat

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.