o sa o ducem rau … informal

Duminică, 16 Decembrie 2012 | 1 Comentariu

După 8 ani zbuciunaţi sub cârmuirea unui preşedinte-dictator, va urma o perioadă extrem de agitată, de data aceasta conduşi fiind de Mickey-Mouse şi de Somnorosul.

ponta_antonescu

Cei doi cred că lumea i-a votat pentru programele cu care au aburit electoratul în perioada campaniei. Şi ei şi alţii ca ei au aceeaşi părere.

Miercuri noaptea, cei doi au fost într-o vizită de taină la dictator, fix la palatul Cotroceni. Sigur, nu s-au străduit să anunţe vizita. Electoratul a aflat după ce ştirea a apărut “pe surse”. Somnorosul a recunoscut la TV, la televiziunea maro Antena 3, Mickey-Mouse – chiar dacă a intrat în direct la aceeaşi emisiune, a spus că el nu povesteşte nimic din cauză că a fost o întâlnire “informală”. Cică ei s-au întâlnit … informal. Hai să mori tu!

După ce că aţi câştigat alegerile cu o majoritate confortabilă profitând de ura faţă de dictator, acum te dai deontolog şi principial şi spui că tu nu eşti ca alţii. Tot la fel ai uitat să povesteşti, înainte de alegeri, că ai promis celor de la UDMR că îi bagi la guvernare dacă USL câştigă alegerile.

Multe alte minciuni vor ieşi la iveală în perioadă următoare. Chiar primele măsuri de după alegeri confirmă că aţi minţit grav în campanie. Nu aveţi bani, nu aveţi nici oameni pricepuţi care să gestioneze problemele ţării. Şi mai presus de toate minţiţi. Da, şi dictatorul a minţit, aşa încât nu văd nici o diferenţă fundamentală între voi şi el.

Îl vom regreta pe Emil Boc şi asta se va întâmpla mult mai repede decât îşi poate imagina cineva.

Un comentariu la “o sa o ducem rau … informal

  1. AvatarFlorin Cazacu a comentat:

    Rau treaba cu Boc, sa-l regrete! ca mi-am batut gura degeaba zicand ca nu vor veni zile mai bune schimband hotii cu alti hoti, astia din urma cu foame mai mare in glanda .

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.