o parere de postac portocaliu

Luni, 9 Iulie 2012 | 0 Comentarii

Un postact portocaliu glăsuieşte aşa:

Domnule Președinte,

Trăim un moment grav. În fața asaltului furibund asupra democrației, suntem obligați să ieșim și să ne apărăm drepturile.
Ce garanție avem că nu o vom lua de la capăt? Dacă stopăm Ciuma Roșie, ce garanție avem că nu vom trăi în continuare cu Tumoarea Portocalie?
În momentul acesta important, în care josnicia clasei politice iese atât de clar la iveală, ne puteți garanta că schimbarea este totală, și nu doar de formă?
Ne garantați că nu o mai vedem pe Elena Udrea?
Ne garantați că nu o mai vedem pe Elena Băsescu?
Sau Emil Boc, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, sau chiar Marcel Hoara? Sau pe toți cei care se întrec în tupeu, nesimțire și minciună cu Victor Ponta, Ludovic Orban sau Crin Antonescu?
Dacă sunteți cu adevărat garantul statului de drept și campionul curățării clasei politice, acum e momentul.

Să analizăm un pic mizeria. Deci el, postacul, simte că democraţia a fost atacată şi că drepturile lui ca individ sunt în pericol. Un rând mai jos el povesteşte ceva despre “Tumoarea Portocalie” şi cere garanţii că Elena Udrea, Elena Băsescu şi alţii asemenea lor – îmbogăţiţi pe vremea lui Băsescu, nu vor mai apare în viaţa publică. Încheierea este halucinantă ” … acum e momentul.”

Stimate domn, Băsescu a girat toate mizeriile care s-au întâmplat în ultimii ani, mai precis din 2004 încoace. El a promovat toate curvele în funcţii de conducere, el a promovat oameni şantajabili în parlament, el a promovat oameni fără absolut nici o pregătire profesională şi viziune în posturi din care se decideau soarta şi vieţile a milioane de oameni. Nu e cazul că amintesc eu aici toate mizeriile astea. Cum adică “acum e momentul” ? Până acum nu a fost momentul ? În toţi aceşti ani în care nesimţiţii şi-au făcut de cap şi au furat cu miliardele de euro, nu a fost nici un moment prielnic ? Sau cumva l-au avut şi hoţii la mână cu ceva ? Sunt întrebări la care trebuie ca tu, postac portocaliu, să cauţi să găseşti răspunsuri.

De ce am impresia că cel care scrie ca mai sus este şi destinatarul mesajului electoral de mai jos ?

Un lucru pe care îl propagă postacii portocalii pe diverse forum-uri este legat de faptul că Antonescu Crin nu ştie limba engleză şi nu se va putea înţelege cu delegaţiile străine. O dovadă că Băsescu ştie limba engleză o aveţi aici.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.