o mică intoxicare de campanie

Joi, 13 Noiembrie 2014 | 1 Comentariu

Pentru că tot e campanie şi lucrurile se aşează mai greu, ce poate fi mai interesant decât să bagi pe piaţă un document aşa-zis de la Finanţe? Document care să rupă elanul investitorilor şi micilor întreprinzători, ca nu care cumva să se apuce careva de votat PSD.

Documentul intitulat sugestiv “collage.jpg” are pe el şi ora elaborării – 19:00 fix, fix. Şi ca la orice document serios data şi ora se trec în loc de titlu. Doar proştii pun data în partea de jos. Dar ora? La ce ajută ora? Au mai elaborat încă un document la ora 16:00 şi să nu le încurce? Doar că acciza pe combustibil nu este 7% aşa cum scrie acolo, ci 7 eurocenţi pe litru.

fals-mediafax-intoxicare-impozitare-collage

Şi mai sunt şi alte elemente ciudate: nu semnează nimeni documentul, nu are trecut număr de înregistrare, nu are nici un element de identificare. “Plata subvenţiilor pe card” … Plata nu se face pe card, se face prin transfer într-un cont. Durează mai mult de 20 de minute să produci un aşa document? Sigla ministerului o găsiţi pe net, dacă nu aveţi un document de la finanţe să o scanaţi. Mai împrăştiaţi băieţi, mai împrăştiaţi.

Articolul original aici. Sper să nu-l şteargă …

captura-zf-document-mediafax

Un comentariu la “o mică intoxicare de campanie

 1. AvatarVasi a comentat:

  Multa mizerie, multe minciuni si multa manipulare in campania asta…
  Au fost si in celelalte campanii, dar acum am devenit noi mai sensibili pentru ca ne-a ajuns.
  E greu sa mai filtrezi informatia, devine greu sa iti mai pui increderea in cineva, e din ce in ce mai greu de ales avand in vedere oferta stagnanta.
  Asa ca eu de ani de zile votez negativ, de data asta votez impotriva celor care au demigrat de ani de zile Romania in afara, in Parlamentul European, prin ambasedele tarilor occidentale etc. Asa sunt sigur macar ca nu votez impotriva Romaniei in ansamblu…

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.