nu mai vreau cetatean european

Vineri, 13 Decembrie 2013 | 3 Comentarii

Parlamentul European este cea mai inutilă instituţie posibilă. Şi spun asta că pentru că, din punct de vedere juridic, nu au absolut nici o putere asupra nimănui. Fiecare ţară din UE are propriile legi şi reglementări, propriile sisteme de taxe şi impozite, propriile structuri statale, etc. Nu mai spun că privilegiile de care se bucură europarlamentarii sunt total nejustificate, salariile şi bonusurile pe care le încasează sunt imense. Un om din interior, Godfrey Bloom, a avut curajul să spună asta de la tribună:

Omul este din Marea Britanie, traducerea în franceză este relativă … pentru că a spus “… lumea revoltată va intra peste voi aici şi vă va spânzura!“. Avertismentul este clar şi omul se bazează pe nişte lucruri. Lumea e din ce în ce mai sceptică în privinţa UE.

Unul dintre reprezentaţii României în Parlamentul UE este şi Elena Băsescu. Priviţi cine vă toacă banii:

Mai este în schemă şi prostu’ satului. Freacă menta în acelaşi loc, pe un acelaşi sac cu bani.

elena-basescu-proasta

Sigur, eşti cetăţean european şi ai drepturi. Hai sictir!

3 comentarii la “nu mai vreau cetatean european

  1. Avatargabi a comentat:

    pai geografic vorbim am fost din totdeauna in europa. de la astia n-am primit decat un nou permis auto … si parca scrie ceva si pe pasaport. Oricum astept momentul cand vom avea si noi ID card-uri de marimea cartilor de credit… Asta e un MUST

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.