nişte români au inventat bicicleta electrică

Duminică, 11 Octombrie 2015 | 5 Comentarii

O altă poveste de succes în care nişte români geniali au inventat ceva extraordinar a poposit în paginile ziarelor. Este vorba despre o bicicletă electrică, cu un design deosebit.

scooterson

Caracteristicile tehnice sunt foarte atrăgătoare, viteza maximă pe care o prinde utilajul este de 25 de km/h.

scooterson-caracteristici-tehnice

Dacă sapi un pic pe Internet, ajungi pe un site foarte interesant www.scrooser.com. Aici dai peste o biblicletă electrică cu un design provocator, numit Scrooser:

scrooser

Cu totul întâmplător şi acest utilaj tot 25 de km/h prinde:

scrooser-caracteristici-tehnice

Nu ştiu şi nu am reuşit să-mi dau seama dacă este vorba despre unul şi acelaşi produs, sau dacă unii au copiat designul de la alţii. Sau poate că nu a copiat nimeni de la nimeni şi s-a nimerit să fie aşa o coincidenţă extraordinară. Ca în cazul copiilor gemeni născuţi de mame diferite, cam aşa coincidenţă.

5 comentarii la “nişte români au inventat bicicleta electrică

 1. pahomi a comentat:

  Nici măcar nu le funcționează site-ul bine 😐 oare bicicleta e la fel ca și site-ul? Viteza e infim de mică și pe lângă acest aspect ce să fac cu ea când se termină acumulatorul? Am deținut o bicicletă electrică adusă din Siria, se încărca în 4 ore și aveam autonomie 25-30km, 4 viteze ce se schimbau la buton, viteza maximă pe care am atins-o a fost 82-85km/h. Bicicleta era prevăzută și cu pedale, plus încărcare la frânare, alarmă și o telecomandă pentru pornire/oprire(cheia era utilizată doar pentru a debloca ghidonul) și un led care îmi afișa când mă suna cineva pe telefon(fără conectare bluetooth). Și toate acestea acum 4-5 ani. Să nu mai zic de prețul de achiziție care a fost infim față de prețurile de la noi.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. mihaibadea1969 a comentat:

   85 la ora cu bicicleta? Lasa textele, eu am mers odata cu 60 la vale si credeam ca o sa mor daca se intampla ceva sa sara in fata mea sau ceva neprevazut. Nu numai viteza conteaza ci in primul rand franele si stabilitatea.

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 2

  2. omrau.ro Post author a comentat:

   Eu mă refeream la conincidenţa celor două viteze (plus restul elementelor de design), nu la faptul că nu poate merge cu 25km/h.

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  3. pahomi a comentat:

   S-a înțeles perfect. Interesant e și faptul că nici una nu este disponibilă decât la precomandă. Ce încercam eu să spun e că există o diferență foarte mare de preț între Scrooser(USD 4,500 PLUS SALES TAX) și cea de aici: http://www.ecplaza.net/product/450-watt-60-v-electric–328518-2568325.html (USD 400). PS. am aflat de la tata în final denumirea și am găsit-o pe net. Ca specificație pentru Mihai Badea, pe lângă viteza afișată acolo mai există și un parametru Impulse drive care este ceva mai mare. Stimă!

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.