nevastă-ta-i curvă şi copilul golan

Joi, 11 Iunie 2015 | 2 Comentarii

“România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat, miercuri seara, Ioan Rus la Digi 24. – sursa

“Îmi cer scuze celor pe care i-am jignit. Nu a fost în niciun caz un atac. Dacă cumva am jignit, am dat un comunicat de presă. Există şi astfel de situaţii. Declaraţia mea a fost dată strict în sensul de a-i face pe românii care lucrează în străinătate să se întoarcă acasă, a spus Ioan Rus la postul B1 TV.”

“Mă gândesc la o eventuală demisie. Nu am discutat încă cu premierul, dar va fi o decizie personală. Referitor la declarații, mi-am cerut deja scuze de la cei pe care i-am jignit, a declarat pentru EVZ Ioan Rus.”

ioan-rus

Şi filmul, dacă cumva nu credeţi:

sau aşa, în caz că dispare filmul de pe youtube:

Hai că e frumos … Grijă mare la curve şi la golani!

Later edit: Şi-a dat demisia. Dar, din ce spune Ponta, reiese că regretă situaţia creată, nu că ăsta a putut scoate pe gură cuvintele alea:

Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!

2 comentarii la “nevastă-ta-i curvă şi copilul golan

  1. Alice a comentat:

    Gandire si exprimare de propagandist PCR cu 7 clase. Aroganta i-a stopat lui Adrian Nastase cariera politica, dar exista in continuare politicieni romani incapabili sa-si controleze aroganta si comentariile de neam prost.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.