neagra si urata

Vineri, 6 Ianuarie 2012 | 2 Comentarii

O “vedeta/manechin” de carton a dorit sa se infrumuseze dupa ce nascuse de o luna. A fost, si citez: “la un centru de infrumusetare de fite”, a intrebat daca poate face tratamentul. Mai declara: “Nu stiu care a fost tratamentul, cum se numeste acesta si in ce consta”, dar stie ca i s-a facut rau dupa.

Cat de prost sa fii sa te duci undeva – chiar si de fite acel undeva, sa intrebi daca poti sa-ti faca un tratament despre care nu stii nimic, cum se cheama sau in ce consta si sa declari astea la televizor ? Si apoi sa declari ca ii dai in judecata sa-ti plateasca despagubiri ?

Evident ca “centrul de infrumusetare de fite” spune ca pacienta a fost informata si a stiut exact ce i se va face. Si probabil ca i s-a cerut si un acord scris (ca ma gandesc ca a semnat si niste hartii, nu s-a dus ca la coafor).

In mod cert isi merita soarta. Probabil a incercat sa scoata bani de la centrul respectiv si aia nu au fost de acord sau nu s-a cazut de acord asupra sumei. Si “vedeta” noastra a decis sa le aplice o corectie prezentand cazul la TV. Doar ca televiziunile au si ele regulile lor si nu au precizat numele centrului. Dar din moment ce acesta este de “de fite”, e normal ca acolo se trateaza “fitosi” si ei sunt plini de bani. Un semn in acest sens este ca au purtator de cuvant, ceea ce la un simplu coafor nu gasesti.

De ce trebuie ca statul romana sa plateasca spitalizarea si tratamentul acesteia ?

2 comentarii la “neagra si urata

  1. Avatarvlad-mihai a comentat:

    Cred ca e vorba despre tipa care si-a facut tratament cu laser in zona abdomenului cu scopul de a deveni mai frumoasa pentru a isi sarbatori ziua de nastere. S-a facut de ras oricum, sau la noi nu mai este asta o rusine. Inainte nu erau tot felul de tratamente si tot erau frumoase, fetele. . .

    Răspunde
  2. Avatarvlad-mihai a comentat:

    Postasem fara sa vad videoclipul, eram pe telefon. Dar tot s-a facut de ras, si da e urata. Poate arata mai bine daca era naturala!

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.