ne scrie doamna voiculescu

Luni, 11 August 2014 | 0 Comentarii

Doamna lui Varan, Liana Voiculescu, ne scrie o scrisoare. Deschisă. Ea se adresează soţiilor, mamelor, doamnelor de domni. Ia citiţi aici şi spuneţi care este publicul ţintă al doamnei:

Doamnelor acestei ţări,

Doamnelor din România, acelora care cu credinţă şi dăruire vă îngrijiţi copiii şi şoţii, dumneavoastră, cele multe milioane de femei, care zi de zi creaţi o punte de iubire către cei dragi şi pentru ei, vă încredinţez următoarele gânduri:

Eu sunt cea care mă aflu în situaţia de a nu-mi mai găsi bărbatul acasă, aşă cum a ameninţat Băsescu la TV o senatoare. Nu i s-a întâmplat ei, şi poate nici dumneavoastră. Dar dacă credeţi că nu urmaţi, atunci staţi liniştite, dormiţi fără griji. Eu nu mai pot. Mor şi apoi mă trezesc în fiecare clipă, de aproape doi ani, gândindu-mă că s-ar putea să fie ultima petrecută lângă omul meu. E trist, foarte trist!

Cu toate acestea, ca să ai lânga tine pe cel mai puternic bărbat din ţara asta e foarte mult. El e singurul care a mers până la capăt în lupta cu Băsescu şi a stat constant în bătaia puştilor acestuia.

Dar chiar şi aşa, având toate forţele supreme ale statului, serviciile secrete, vârfurile justiţiei, Băsescu a reuşit cu greu să-i suprime libertatea.

Să ai toate pârghiile şi abia, abia să reuşeşti în răzbunarea plănuită! Cât de mic poate să fie, dacă şi-a făcut un scop din a distruge? Cât de josnic să fii să ai ca misiune DISTRUGEREA OAMENILOR, SUBJUGAREA LOR?

Credeţi-mă, în nemernicia lui de neom a uitat de DUMNEZEU. Acest neom n-are NIMIC SFANT. Vă daţi seama cât de gol e pe dinăuntru, cât de trist… Dar Dumnezeu are grijă: nelegiuirile se plătesc întotdeauna. Nimeni nu pleacă Dincolo fără să plătească aici!

Stimată doamnă, nu cred că îi pasă nimănui că soţul dumneavoastră e la puşcărie. Pastorului şi deontologilor de la Antena 3 probabil că le pasă, dar nu vă adresaţi lor. Ideea omului simplu care vă citeşte este simplă: cât soţul a fost acasă, în biroul lui mega şmecher, cu tablou-portret deasupra capului, nu v-am auzit deloc glasul. Vă era bine, banii putrezeau în conturi, nu vă lipsea nimic. Aţi ştiut probabil că afacerile soţului dumneavoastră nu sunt chiar în regulă. Aţi ales să tăceţi.

foto-dan-voiculescu-28

Cred că ar fi fost decent să tăceţi şi acum şi să trăiţi în continuare în anonimat. Un anonimat comod şi îndestulat. Dar aţi ratat şansa de a tăcea şi aţi generat scârbă printre cei care v-au citit scrierea.

Sigur, e destul de greu de ţinut aşa un domeniu locuibil. Că vilă nu se poate numi, viloi nu, palat nu … e un domeniu.

casa-dan-voiculescu

Când îl eliberează pe soţu’, să-l întrebaţi cum i-a venit în cap să construiască aşa o monstruozitate în care să locuiţi.

Bonus: Pentru toţi derutaţii care îşi puneau apartamentele de 30 de metri pătraţi la dispoziţia pastorului să poată continua emisia la Antena 3, trebuie să ştiţi că din palatul patronului se poate disponibiliza o cameră de 100-200 metri pătraţi. Vila nu este pe numele lui Dan, pentru că nu apare în declaraţia de avere. O fi pe vreo fată ceva?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.