mugur ciuvica acuza

Vineri, 29 Iunie 2012 | 5 Comentarii

Mugur Ciuvică, omul care este invitat aproape permanent la Antena 3, a scos pe gură o chestiune absolut halucinantă. Într-o emisiune în care se discuta despre spitalizarea şi posibila încarcerare a lui Adrian Năstase, Mugur Ciuvică a spus (citez aproximativ, dar ideea asta era): “Acum dosarele de fac la televizor. Şi pe vremea lui Năstase se făceau dosare, dar cu telefonul. Atunci ordinele se dădeau la telefon. Acum ordinele se dau la televizor !“.

mugur_ciuvica_antena3

Să înţelegem că dacă lucurile nu se desfăşurau la vedere, era în regulă ?

5 comentarii la “mugur ciuvica acuza

 1. Camil a comentat:

  Mugur Ciuvică o știe foarte bine pentru că a fost ridicat la ordinele lui Năstase și a stat o zi sau două la răcoare pentru că a dat drumu pe net unor informații deloc pe placul arogantului. Le-a grupat într-un material numit Armaghedon ce a fost trimis tuturor redacțiilor și nu numai. Modul de acțiune al lui Băsescu și când spun Băsescu spun DNA, Parchetul General, SRI, SIE, SPP, STS, ANI, Curtea Constituţională, secţia penală a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, CNA, CNSAS, ICR, este o versiune mai mârlănească a modului de acțiune Năstase, în consecință tupeu din plin. Năstase acționa mai ocult, Băsescu te scuipă în față.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Aşa şi ? Din punct de vedere al victimei nu e nici o diferenţă. Să nu uităm că Ciuvică participa la o emisiune de spălături Antena 3, emisiune la care Năstase era victima.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Daca esti din Suceava, de ce nu te “ocupi” chiar tu de el ?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. mirela a comentat:

  Dle Mugur Ciuvica apropo de coruptie, cine este vinovat de faptul ca procurorii nu isi fac treaba corespunzator si se lasa intimidati, santajati, speriati?? La cine ma duc eu, cetateanul, sa ma plang de abuzurile celor din primarie (de exemplu- o alta institutie a statului..)? Daca eu ma iau dupa alta persoana si ma apuc de furat sunt la fel de vinovat ca si persoana initiatoare. De ce sa nu se incadreze si meseria de procuror in niste limite care sa evite savarsirea de nedreptati de catre cei ce sunt pusi sa faca dreptate? Sa nu uitam ca sunt oamenii legii care stiu mai bine ca oricine cum sa se apere? Cum pot fi trasi la raspundere procurorii/ judecatorii pentru deciziile bazate pe orice afara de lege? Ne-am invatat ca procurorii/judecatorii sunt inamovibili si nu raspund pentru incompetenta, abuz in servciu, neglijenta in serviciu etc Asa s-a ajuns -de exemplu- ca un politai in Valu lui Traian sa bata un copil pana a facut pe el…Ce perspective avem?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.