mouse cu autonomie de 3 ani

Joi, 5 Februarie 2015 | 1 Comentariu

Un mouse este extrem de important, mai ales dacă distanţa pe care o străbate acesta într-o zi de muncă este mai mare decât distanţa pe care o parcurgi pe jos. Sunt fan declarat al rotiţei HyperFast scrooling, dispozitiv pe care nu l-am găsit decât pe un mouse Logitech. Am scris despre acest mouse, M555B. Problema cu acesta e că bateria ţine extrem de puţin, mult mai puţin decât la un V550 nano, primul mouse cu HyperFast pe care l-am avut. Mai precis, la M555B bateriile nu ţin mai mult de 30 de zile, la o utilizare intensă. La V550 nano bateriile ţin aproape 6 luni, tot la utilizare intensă.

hyper-fast-scroll-logitech

Uite că astăzi am văzut un mouse lansat mai demult, dar pe care nu îl remarcasem, Logitech M705 Marathon. Pe cutie scrie că bateria ţine 36 de luni, adică 3 ani. Foarte important e că are şi rotiţă HyperFast scroll. Cumpărat, alimentat şi … da, bateria ţine 3 ani, adică mai mult de 1.000 de zile.

mouse-logitech-m705

Ca ergonomie, M705 Marathon este extrem de bine proiectat, se aşează bine pe mână, singurul inconvenient fiind că butonul care comută modul HyperFast scroll este cam înalt şi jenează.

Sigur, este un mouse office, nu este bun pentru gamming.

Un comentariu la “mouse cu autonomie de 3 ani

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.