moare internetul

Vineri, 2 Noiembrie 2012 | 8 Comentarii

Suntem anunţaţi cu adâncă tristeţe că site-urile care difuzează filme pe Internet sunt pe cale de a fi închise. Deci e clar că moare Internetul. Media Pro luptă cu ele, iar pentru ca lupta să fie eficientă au sesizat poliţia, prin intermediul CNA. Ce treabă are CNA cu drepturile de autor şi cu reglementarea Internet-ului e o altă poveste. Poveste care în acest context nici nu mai contează.

vplayro_mort

Deja vplay.ro au tras oblonul. Cine urmează la rând?

Să aibă oare vreo legătură cu ACTA? Nu, fiindcă ACTA nu a fost niciodată aprobată. Asta nu înţelegeau cretineii isterizaţi care protestau împotriva ACTA – cu legile existente acum în România şi în UE se pot închide fain frumos absolut toate site-urile care distribuie conţinut ilegal (adică fără licenţă).

Sursa: evz.ro

8 comentarii la “moare internetul

  1. AvatarSebastian a comentat:

   Mestere 🙂 unii nici nu au cinema in oras. Oricum mediapro nu urmareste sa mergi tu la cinema, ei au facut prostia aia de voyo din care spera ei sa scoata bani 🙂
   Ciudat sau nu, la mine merge http://vplay.ro/ poate si pentru ca is in alta tara decat Ro?

  2. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Acum merge si din Romania. Problema principala ramane: site-urile astea incalca legea si va veni o vreme cand firul se va rupe. Atata timp cat nu iti cer bani ca sa vezi filmele poate fi partial in regula, dar daca iti cer bani, e penal, cu puscarie inclusa.

 1. AvatarIonuț a comentat:

  Bineînțeles că nu e normal să te uiți la filme/seriale pe gratis, dar PROTV&Co să sesizeze poliția când or avea seriale sau TV Show-uri bune pe mizeria aia de Voyo.
  Că acum să vrei să te abonezi, nu ai pentru ce. Numai telenovele cu țigani și filme cu rating scăzut, dar care-s „tari frate” pentru unii sau alții.
  Nu e normal să furi, nu e bine să descarci pe gratis, dar ăștia să ofere mai întâi conținut bun contra cost și apoi să sesizeze CNA-ul.

  Răspunde
 2. AvatarMihaela a comentat:

  Aoleu, sa pregatesc bani de coroana?! 🙂

  Cum sa moara Internetul daca dispar site-uri pe care n-am intrat niciodata (si nici n-am de gând)? Daca n-a murit el când au închis Pirate Bay ala – sau cum îi zice – cred c-o mai duce câtiva ani.

  În alta ordine de idei: fain CAPTCHA, lizibil, felicitari! Cu butonul Reply sa mai trag sperante? 😉

  Răspunde
 3. AvatarMihai Olimpiu a comentat:

  Deja ma scarbeste catalogarea ta cu cretinei, mai ales ca am fost unul dintre cei 15 -20 ce au inghetat in fata prefecturii, si nu pentru ca vroiam sa folosesc torrente (ilegale sau nu), fiecare avea motivele lui, ACTA nu era doar despre internet, era despre multe alte lucruri, inclusiv LIBERTATEA de a face ce cacat vrei cu lucrul cumparat de tine! Sa-i pui linux, sa-i faci jailbreak, sa-l modezi hard si soft … in cazul sistemelor electronice de info/entertainment, inclusiv sa pui ce muschii tai vrei pe masina ta, sa pui leduri in casetofon si sa-ti inregistrezi melodiile preferate de la radio, sa le reasculti si sa dai caseta prietenului tau, sa poti sa asculti la casetofonul din masina muzica tare, fara sa platesti licenta si drepturile de autor, sa cumperi adidasi PUIMA si Adibas, Luis Buittoane si alte margele. Era ceva foarte complex ce se intelegea in 3 paragrafe, si mi-am pierdut 3 minute din viata deja sa scriu un comentariu stupid… (aaa ca sunt CRETINI care nici nu s-au obosit sa citeasca cacatul ala de tratat…alta poveste)! Scuza-mi rahatul din exprimare…

  Zice unu ca nu-i normal sa vezi filme gratis… ei, ce sa zic, sa cumperi tu toate albumele lui Elvis mai baiatule… sa asculti doar pe Catanga din Valea Seaca si pe Gigi de la restaurantul din colt… ca la ce salariu ai, asta daca muncesti, crede-ma ca mai mult decat un abonament de HBO nu-ti poti permite! (M-am inclus si pe mine aici si am ceva vechime in campul muncii).

  Răspunde
 4. AvatarIonuț a comentat:

  Ai ințeles exact ce nu trebuie din comentariul meu și ai interpretat așa cum ai vrut tu.
  Păi da bre, chiar nu e normal. Pentru că aia e o muncă, ăla care stă pe platoul de filmare trebuie plătit, la fel și ăla care bate în tobe/zdrăngăne trei coarde. Puțini sunt cei care fac muzică doar din pasiune (și asta pentru că au un loc de muncă care să le asigure un trai bun).
  Am spus că nu este normal. Nimic altceva. Dacă ție ți se pare normal ca tu să prestezi în fața microfonului/unui instrument sau să scrii soft pentru bani (pentru că asta e munca ta și din asta trăiești) iar altul vine și descarcă albumul/software-ul în loc să-l cumpere, să vezi atunci că nici pentru abonament la HBO n-ai mai avea mălai.
  Ziua bună!

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.