mirosul de rahat de la epurare revine

Vineri, 10 Mai 2013 | 1 Comentariu

Uite că mirosul de rahat de la staţia de epurare a Sucevei a ajuns la urechile nasul primarului. Aparent te-ai fi aşteptat ca lucrurile să se rezolve. Da de unde …

Dl. Groza, director al ACET, a comunicat că:

Problema mirosului din Lunca Sucevei a apărut din cauză că linia de tratare a nămolului de la staţia de epurare aparţinînd „ACET” este defectă.

Corect .. deci linia este defectă. Cine a construit linia respectivă?

Staţia a fost recent modernizată de firma spaniolă „Dytras”, iar lucrările sînt în garanţie. Însă, „Dytras” este în insolvenţă.

Bun, chiar şi aşa lucrurile se pot rezolva:

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că municipalitatea este dispusă să aloce un milion de euro pentru rezolvarea situaţiei, dar numai dacă responsabilii de la Mediu vin cu o soluţie. În cadrul discuţiilor, domnul Lungu a declarat: „Mă nemulţumeşte că nu ştim soluţia tehnică”.

rahat

Deci linia de tratare este defectă … dar nu avem o soluţie tehnică? Nu se poate pur şi simplu repara linia de tratare a nămolului? De unde a avansat primarul suma de 1 milion de EUR … ştie ceva ce noi nu ştim?

Întrebările pot continua, dar fiind vorba despre bani europeni, poate că sunt alţii care ar trebui să şi le pună. Şi eventual să-i întrebe pe cei care au semnat recepţia.

Concluzie: Va mirosi a rahat în continuare, până când se va descoperi o soluţie tehnică!

Sursa: www.radiotop.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.