ministru cu sens unic pe dn1

Luni, 7 Ianuarie 2013 | 2 Comentarii

Radu Stroe, ministrul PNL al internelor, a făcut o propunere halucinantă referitor la modul de rezolvare a problemelor generate de aglomeraţia de pe DN1 din perioada sărbătorilor şi a week-end-urilor. În fiecare an, la sfărşit de an se circulă bară la bară pe DN1.

radu_stroe

Omul propune ca vineri să fie sens unic la dus, iar duminică să fie sens unic la întors. Sigur, subalternii din poliţie se fac că nu râd la aşa o prostie şi declară că “analizează” propunerea ministrului.

“Dumneavostră aţi fi găsit soluţii într-o oră jumătate de la declaraţia făcută de ministru de interne? Acum gândim soluţiile prin prisma infrastructurii ocolitoare. Şi ţinând cont că rutele ocolitoare nu prea sunt, trebuie să vedem cum dirijăm circulaţia astfel încât un şofer să nu ocolească 200 de kilometri ca să ajungă de la munte în Bucureşti”, a declarat Lucian Diniţă.

sinaia-predeal

Cine a fost măcar o singură dată pe DN1 ştie că nu sunt rute alternative pentru zona care crează probleme, respectiv Sinaia-Buşteni-Azuga-Predeal. Pe unde se va deplasa un locuitor din Predeal care are treabă în Sinaia într-o zi de vineri, când sensul unic e setat pe urcare în staţiuni?

P.S. Mai sunt în guvern şi alţi asemenea competenţi. E o chestiune de timp până vor ieşi pe ecrane cu prostii comparabile.

Sursa: rtv.net

2 comentarii la “ministru cu sens unic pe dn1

 1. maria a comentat:

  Pe vremuri ne forţau să circulăm doar în anumite zile, număr par sau impar, acu ne forţează să circulăm doar într-un anumit sens într-o anumită zi….deci vineri obligatoriui la munte….întoarcere când şi cum???

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Mirela a comentat:

  Ar putea face “încă” o autostradă suspendată exclusiv pentru mers la munte iar pe ruta deja existentă să circule doar cei care se întorc.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.