milioane de clienţi vodafone

Luni, 8 Septembrie 2014 | 1 Comentariu

Un site specializat pe ştiri tehnice(?) a preluat un anunţ Medifax despre conexiunile la Internet ale operatorului Vodafone. A rezultat asta:

milioane-de-clienti

Oamenii au pornit de la un anunţ Mediafax, şi pe lângă ce au copiat de acolo au adăugat o singură propoziţie de la ei:

Operatorul mobil are in tara noastra 435 de milioane de clienti.

Ştirea de pe Mediafax spune asa:

“Supernet reprezintă cel mai bine puterea reţelei noastre reconfigurate. Nu este un nou produs sau un nou plan tarifar, ci este cea mai recentă implementare, destinată să furnizeze clienţilor o mai bună utilizare a smartphone-urilor”, a declarat directorul general al Vodafone România, Ravinder Takkar, într-un comunicat.

Prin introducerea Supernet, toţi utilizatorii Vodafone au acces la viteze ridicate de transfer de până la 43,2 Mbps pentru serviciile 3G, iar utilizatorii serviciilor 4G pot efectua transferuri cu viteze de download de până la 300 Mbps.

MaxProtect furnizează tuturor utilizatorilor o soluţie de securitate la nivel de reţea, pentru orice smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în reţeaua Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicaţii.

Serviciul asigură protecţie antivirus, anti-phishing şi antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reţeaua Vodafone.

MaxProtect este disponibil fără costuri suplimentare pentru toţi abonaţii RED, pe întreaga durată contractuală. Şi ceilalţi abonaţi pot utiliza serviciul fără costuri suplimentare pentru o perioadă de şase luni.

Vodafone România este o divizie a grupului britanic Vodafone Group, cu aproximativ 435 de milioane de clienţi la 30 iunie.

Nu mai bine pui doar un titlu şi link spre ştirea originală dacă nu te duce capul să adaugi nimic de la tine?

Later edit: Au corectat.

milioane-de-clienti-2

Un comentariu la “milioane de clienţi vodafone

  1. Paul a comentat:

    Yoda e un site al protv din cate stiu, si ca orice produs protv e doar ca sa trezeasca interesul, stiri de 2 lei si atat.

    Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.