mihail vlasov e nevinovat

Miercuri, 19 Martie 2014 | 0 Comentarii

Domnul Mihail Vlasov, fost judecător pe vremea comuniştilor, un pic prin Parlament după revoluţie, acum ajuns la o vârstă frumoasă – 70 de ani, este preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) este cea mai puternică asociaţie a mediului de afaceri din România, reunind în rândurile sale întregul sistem al camerelor de comerţ şi industrie judeţene, camerele de comerţ bilaterale şi asociaţii profesionale.

Pentru moment domnul Vlasov stă 29 de zile în arest preventiv, pentru că şoferul lui a pus mâna pe nişte bani marcaţi cu mită. El l-a trimis pe şofer, dar nu a pus mâna pe bani. Erau doar 200.000 de euro, într-o pungă. Deci el e nevinovat!

ccir

Aşa spune şi Cristian David, fost ministru de interne, ginerele domnului Vlasov, actualmente acuzat şi el un pic pentru o sumă penibilă … doar 60.000 de euro care i-au răsărit în cont. Zice ANI … el spune că mămica lui a vândut un apartament şi i-a dat lui fix acea sumă, pentru că el e băiatul lui mămica. Pare plauzibil.

Cristian David mai spune că cei 200.000 de euro erau o sumă de început pentru o afacere comună pe care Vlaston şi denunţătorul se gândeau să o facă împreună. Pentru că aşa se fac afacerile în România, cu banul jos, cash.

mihail-vlasov

Se pare că se strânge laţul şi încep să se umple puşcăriile, ceea ce este foarte bine. Unii, puţini, scapă.

Bonus: Punem pariu că omul este foarte bolnav şi va descoperi foarte repede că nu suportă detenţia sau că trebuie să se opereze urgent, pentru că altfel moare/paralizează?

Important: Omul avea afaceri mari şi multe, probabil că a deranjat multă lume cu influenţă, şi la nivelul ăsta e relativ uşor să pici în plasă, mai ales dacă plasa este întinsă dibaci. Se găseşte un om de o relativă încredere, se pune o sumă de bani într-o pungă (o sumă care să fie totuşi în concordanţă cu nivelul arestatului), şi apoi se face un mic flagrant, cu audio şi cu video. Da, atât de simplu. Habar nu am dacă omul este sau nu vinovat, dar e clar că ceva pute.

Recomandare: Citiţi CV-ul lui Mihail Vlasov!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.