meseria de valutist

Miercuri, 25 Iunie 2014 | 0 Comentarii

Nu, nu o căutaţi în COR pentru că nu există oficial. Sunt acei oameni care stau pe la colţurile străzilor şi întreabă trecătorii: “Mărci, dolari?” acum câţiva ani, acum “Euro, dolari?”. Şi unii dintre ei reclamă la poliţie nişte lucruri. De exemplu:

Un valutist din municipiul Fălticeni a reclamat la poliţie că i s-a furat o sumă considerabilă de bani din maşina proprietate, fiind vorba în total de 10.000 de euro şi 40.000 de lei. Reclamantul, Constantin P., în vârstă de 48 de ani, a făcut sesizarea la poliţie vinerea trecută, susţinând că banii îi avea într-o pungă, în torpedoul autoturismului său, un Audi A8. Valutistul a povestit că îşi lăsase maşina, încă de joi, parcată în apropierea intersecţiei bulevardului Revoluţiei cu strada Sucevei, şi că a închis autoturismul din telecomandă, fără însă a observa blocarea portierelor. A doua zi, când a revenit la autoturism, a observat lipsa banilor. Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului, maşina lui Constantin P. neprezentând urme de forţare sau alte urme care să le confirme anchetatorilor furtul. Luat la întrebări, valutistul nu a putut da relaţii cu privire la provenienţa banilor sau alte informaţii care să justifice suma invocată.

valutist

1. Cum să laşi atâta grămada de bani în torpedoul maşinii?
2. De unde are “valutistul” banii?
3. Cât a plătit “valutistul” impozit pe venit, aşa, în general, de-a lungul timpului? Asta se poate verifica foarte uşor, voinţă să fie.

Sursa: monitorulsv.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.