margarina light

Joi, 20 Decembrie 2012 | 3 Comentarii

Vedetele care, pentru bani, fac reclamă la orice, nu mai miră pe nimeni. Nadia Comăneci, gimnasta care ne-a adus atât de multă glorie, se pretează la nişte chestii absolut jenante, în sensul că ne povesteşte într-o reclamă cum îi dă ea micuţului ei să mănânce margarină pe pâine. Şi asta pentru că ţine la sănătatea lui!

Cât de distrus să fii, ca om, să te pretezi la aşa ceva? Haideţi să vedeţi ce au mai inventat producătorii … Este vorba despre margarina light. Deci există margarină cu conţinut redus de grasime. Măi să fie!

margarina_becel_1

margarina_becel_2

Deci margarina ta are numai 30% grăsime? Da, bine! Evident că nu există nimeni care să poată reacţiona oficial la aceste mizerii şi măsurile care se pot lua împotriva celor care induc în eroare consumatorii sunt şi mai greu de luat. Nadia Comăneci … viaţa ta este cu adevărat complexă. Cât de foame trebuie să-ţi fie ca să faci aşa o reclamă?

3 comentarii la “margarina light

  1. Avatarmihaela a comentat:

    Cu tot respectul meu pentru doamna Nadia Comaneci, o mare sportiva care a depus o munca enorma pentru a deveni campioana olimpica la gimnastica: este imposibil sa fie campioana si la chimie alimentara sau nutritie.

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.