mareea.ro a intrat în insolvenţă

Duminică, 4 Septembrie 2016 | 0 Comentarii

Mai precis, a dat ţeapă celor care şi-au cumpărat bilete de vacanţă prin ei.

Stimați clienți / Stimați parteneri,

Cu părere de rău vă anunțăm că MAREEA este începând de astăzi, 03.09.2016, în imposibilitate de a mai onora angajamentele asumate. În consecință declanșăm procedura de insolvență și reorganizare și vom încerca în perioada imediat următoare să gestionăm exclusiv rezervările curente (turiștii aflați în acest moment în unitățile de cazare din țară și străinătate).

Astfel, începând cu data de 04.09.2016 nu vom mai putea onora nici una dintre rezervările confirmate. Pentru recuperarea sumelor datorate de către MAREEA, vă rugăm să vă adresați asiguratorului societății (polița de insolvabilitate nr: 8100258X) și să faceți demersurile necesare pentru recuperarea sumelor.

Regretăm întreaga situație precum și neplăcerile cauzate.

Cu stimă,
Echipa MAREEA

Firma era asigurată pentru suma de 50.000 EUR, adică astea sunt daunele maxime care vor fi acoperite de asigurător.

Sloganul agentiei: Calatorim impreuna!
Director: Marius Usturoiu

În rest, e bine, e a doua firmă care pleacă cu banii turiştilor, după ce Genius Travel a închis după exact acelaşi şablon.

mareea-insolventa-teapa

Era o vreme când Mareea trimitea spam după spam, zilnic, cu tot felul de oferte de nerefuzat. Şi acum, s-a liniştit …

Update:

Aproape 1.100 de turisti au fost pagubiti de catre agentia de turism Mareea, care a anuntat sambata pe propriul site ca nu le va mai onora vacantele si ca va intra in insolventa, suma tuturor contractelor ridicandu-se la 460.000 euro, din care 285.000 euro sunt restante catre furnizori, potrivit rezentantilor Directiei generale de control si autorizare turism din cadrul Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.