manipulatorul

Miercuri, 26 Februarie 2014 | 4 Comentarii

Manipulatorul este un personaj foarte interesant care ne povesteşte lucruri … magie, 33, masoni, manipulare. El ne dă tehnici.

El ştie cum că manipuleze inclusiv votul alegătorilor – cred că ar fi interesant să-l contacteze reprezentanţii patidelor, că tot vin alegerile.

Merge şi magia dragostei: lenjerie intimă, o porţi 3 zile (nu pute?), lapte de vacă …. Nu ne spune mai mult, trebuie să descoperi singur.

Deocamdată nu reuşesc să îmi dau seama exact ce se întâmplă cu personajul … pe lîngă faptul că amestecă lucrurile şi sare de la una la alta, fără nici o legătură între ele, vorbeşte şi foarte repede. Ca o observaţie este că dă extrem de mult din mâini.

Bonus: În clipul ăsta, la minutul 2:10, ne spune că ne vindecă – sau mai precis ne învaţă cum să ne vindecăm de diabet, parkinson, hipertensiune, etc. deci practic orice boală. Şi spune totul cu atâta convingere încât dacă nu eşti iniţiat aproape că îl crezi …

4 comentarii la “manipulatorul

 1. gabi a comentat:

  intr-adevar, cam rapid … consider insiruirea asta de “sfaturi” prinde la liceenii care dau follow. mustata ii lipseste… abereaza dupa niste scripturi, poate chiar traduceri … la al doilea klip am pus pleoapa pe pleoapa… noapte buna, urmariti voi

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde
 2. Mihai a comentat:

  Te-ai uitat la clip de la inceput pana la sfarsit? 13 minute si 2 secunde? Hai sa recunoastem fiecare cand a avut ultima data rabdarea sa se uite la 13 minute fara macar sa se gandeasca sa duca mausul (sobolanul?) spre X ? Cam demult, nu ?

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 1

  Răspunde
 3. Mihai a comentat:

  🙂
  “Ei nu au nevoie de voi. Adica au nevoie de voi … doar de …oi, pe care sa sa le vanda!”
  Daca ne gandim putin la intamplarile din ultimii 20 de ani cu Iliescu, Base, Isarescu, Ponta si you name it o sa intelegem ce vrea sa zica baiatul asta (care, apropo, nu stiu de unde a aparut, omrau l-a descoperit astazi 🙂 )

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.