lucescu revine prost

Marţi, 31 Ianuarie 2012 | 2 Comentarii

Mircea Lucescu a iesit din spital. Nu intreb pe banii cui s-a tratat, fiindca presupun ca plateste asigurari de sanatate in tara (desi presupunerea s-ar putea sa fie falsa). Managerul de la Spitalul Universitar, Catalin Cîrstoiu, a declarat ca spitalizarea lui Lucescu a costat 7.000 de euro. Daca ar fi fost o persoana obisnuita, in mod cert nu era acea armata de medici care au avut grija de el, intr-un spital de stat. Ok, este o persoana cunoscuta, trebuia ingrijit.

mircea lucescu iesire spital

La iesirea din spital, Mircea Lucescu, in loc sa taca inteligent sau sa se rezume la a lauda medicii care l-au operat, a declarat in emisiunea “Drept la tinta”, de la Kanal D:

“E greseala vatmanului. Am spus doar atît: imi pare rau ca am lovit tramvaiul care stationa. Voi n-ati fost acolo, n-ati vazut ce s-a intamplat! Daca ar fi fost vina mea, s-ar fi vorbit patru luni, nu o luna. Politistii si-au dat seama ca, de fapt, e greseala vatmanului in totalitate. N-a vrut sa incetineasca ! E imprudenta mea in primul rand, pentru ca am avut prea mare incredere in oameni. Nu fac proces sa ma balacaresc. Si-asa, dupa toata chestia asta, eu sunt scos vinovat, desi n-am incalcat legea si am traversat strada in mod regulamentar. Am fost lovit puternic din spate de un tramvai, in timp ce dadeam prioritate”.

Am mai spus in articolul precedent, scris chiar in ziua in care a avut loc accidentul, ca Lucescu acuza vatmanul. Acuzatiile continua !

In ciuda tuturor evidentelor si a faptului ca politia a stabilit ca Mircea Lucescu este vinovat de producerea accidentului (tramvaiul a fost reparat pe polita RCA a antrenorului), omul continua sa acuze prosteste.

Nici nu trebuie sa fi fost acolo ca sa stim ce s-a intamplat. Neglijand faptul ca nu este permisa blocarea tramvaiului, trebuie sa observam ca Lucescu facea stanga peste linia continua. Va rog sa priviti mai jos linia dubla continua care separa sensurile de deplasare pe Bdul. Vasile Milea, locul accidentul:

accident lucescu linie dubla continua

Era asa de greu ca Mircea Lucescu sa mearga la locul in care s-a petrecut accidentul, sa vada exact ce marcaje rutiere sunt acolo si sa lectureze Codul Rutier ? Asta inainte de a face declaratii publice … Asta nu face decat sa intareasca ce am scris in articolul trecut.

Arogant, ingamfat, penibil …

2 comentarii la “lucescu revine prost

  1. Avatartudor a comentat:

    De ce vatmanul nu a încercat să vireze, să iasă cu roţile de pe şine şi s-o ia pe asfalt pe lângă jeepul lui Lucescu?
    Dacă are 19 ani de meserie, aşa cum declară vatmanul, de ce vatmanul nu ştie că Il Luce nu se supune regulilor de circulaţie obişnuite şi că trebuie lăsat să treacă de către toată lumea, şi mai ales de mijloacele de transport în comun?

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.