lucescu acuza vatmanul

Marţi, 10 Ianuarie 2012 | 3 Comentarii

Voiam de mult sa postez un subiect pe tema “Lucescu”, dar dat fiind abundenta de emisiuni TV si articole de presa pe tema asta, m-am decis sa ma abtin. Ma gandeam la acel moment ca prezenta miliardarului patron de club la spital nu este decat pentru imagine (de ambele parti), ca interesul comercial al miliardarului a facut ca el sa vina aici (pana sa-l aiba antrenor pe Lucescu, de echipa lui se auzeau prea putine lucruri, iar venirea lui Mircea Lucescu l-a facut sa castige foarte multi bani din fotbal). Dar imi spuneam in sinea mea ca inteleg eu gresit lucrurile, ca de fapt suntem oameni si e normal ca miliardarul sa se intereseze de Lucescu. Si, evident, modul in care intelegeam lucrurile se datora faptului ca sunt un om rau. Dovada statea faptul ca Lucescu – desi vorbea cu cunoscutii in spital nu a iesit de loc pe presa. M-a lasat un pic cu gura cascata declaratia lui George Copos care spunea ca Lucescu nu le are cu soferia. Dar deloc ! Ma gandeam ca, in ciuda evidentelor ca era singurul vinovat de accident, s-ar putea sa-l vedem pe Lucescu sau pe apropiatii lui declarand ca vatmanul e vinovat ca a intrat in el. Dar imi spuneam ca nu are cum sa spuna el asa o minciuna, el fiind un om corect, vertical, modest, etc. Repet, ma gandeam asta chiar la 2 ore de la accident. Dar nu declarase nimeni asa ceva, omul isi asumase greseala, deci nu postez nimic.

In mod cu totul halucinant pentru mine, ieri am auzit la televiziuni declaratia soc – “vatmanul ar fi putut sa opreasca daca voia”:

Vai, modestul, retrasul, demnul si profesionistul nostru declara asa ceva ? Unii din media on-line au reactionat mult mai dur, cu fraze de genul “tiganul tot tigan“. Cred ca este prea mult. Dar se impune sa ne revizium un pic atitudinea fata de cei cu bani. Daca era un simplu om implicat in acelasi accident, auzem la stirile de seara de el, nu vedeam transmisiuni live de la usa spitalului. De ce ne intereseaza mai mult Lucescu ? Ce are el in plus ? Niste bani, ca in rest e la fel ca toti cei cu bani: arogant si plin de sine. Ma gandeam ca intalnisem un om cu bani si cu bun simt. M-am inselat !

3 comentarii la “lucescu acuza vatmanul

 1. Avatarvlad-mihai a comentat:

  In zilele de astazi slabe sanse la oameni cu bani dar si cu bun simt, Lucescu o fi el om destept ma refer la footbal, dar la banii pe care ii are de ce nu are un sofer “profesionist”? Ii recunosc doar meritele pe plan profesional si atat, ca in rest e ca toti ceilalti. Mai vazusem scandaluri cu el acum ceva ani.

  Răspunde
 2. AvatarMaria a comentat:

  Concluzia este ca intotdeauna cei mici sunt vinovati.
  Cât vor fi lumea si pamantul cei cu multi bani au dreptate, indiferent de cat de destepti sau prosti sunt.

  Răspunde
 3. AvatarAdi a comentat:

  Sigur, vatmanul trebuia sa franeze brusc, sa ii dea cu capul de scaune si bare pe acei cateva duzini sau cati or fi fost atunci in tramvai, eventual sa fie nevoie de un echipaj de urgenta privat pe 1000 Euro (vezi articolul anterior).
  Nici eu nu ma asteptam ca Lucescu sa faca o asemenea declaratie. Dar se pare ca simtul ridicolului se gaseste greu.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.