logitech produce mouse patrat

Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | 3 Comentarii

In ideea de a mai schimba cate ceva din aspectul accesoriilor de pe langa un calculator, cei de la Logitech au produs un mouse paralelipipedic. Chiar daca il cheama “Logitech Cube”, el nu este cubic ci are forma de paralelipiped.

logitech cube

Partea proasta din toata chestiunea este bateria, care in loc de clasicele R3/R6 (sau AA/AAA) este Li-Po, incorporata si se incarca de la interfata USB.

logitech cube package content

Din punctul meu de vedere renuntarea la alimentarea clasica din baterii/acumulatoare standard este o cale gresita. Inglobarea acumulatorilor in echipament si lipsirea – in acest fel, utilizatorului de posibilitatea inlocuirii lui (vezi iPhone), reprezinta o schimbare care va genera experiente neplacute pentru clienti.

Cat priveste ergonomia, parca era interesant ca mouse-ul sa se muleze perfect in palma utilizatorului. Microsoft are si un ghid in care ne sfatuieste cum trebuie sa stam in fata calculatorului.

La pretul de 69.99 USD pe pagina firmei va ajunge la cel putin 350 RON in magazinele on-line de la noi.

3 comentarii la “logitech produce mouse patrat

 1. vlad-mihai a comentat:

  Se incarca direct din usb-ul placii de baza? sau are un incarcator special cu mufa usb? Pentru ca ar fi si asta o problema a timpului de incarcare, dar tot ramane problema acumulatorului daca se defecteaza trebuie trimis in garantie( asta daca nu ne bagam noi sa il inlocuim cu un altu cat de cat compatibil). Si nu stiu daca mouse-ul ar fi ceva de trimis in garantie. Gasesti cu 5 -10 lei peste tot mouse si cu tot cu mufa usb.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Se conecteaza la “mufa” USB din calculator si de acolo se si incarca. Nu are incarcator separat, dar in mod clar se poate conecta la unul. In ceea ce priveste acumulatorul, nu cred ca iti da cineva mai mult de 3-6 luni garantie la acumulator. In mod similar se intampla la toate dispozitivele mobile (laptop, telefon mobil, etc.). Asta e si motivul pentru care am scris ca acumulatorul e o problema reala, din punctul meu de vedere.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.