la cumpărături cu justiţia

Joi, 30 Octombrie 2014 | 0 Comentarii

Procurorul şef al DIICOT a mers la cumpărături cu Elena Udrea. Sau invers, că nici nu mai contează. La Paris, la hotelul Le Bristol. Subiectul a fost preluat urgent şi dezbătut pe toate mediile, inclusiv pe Hotnews, cunoscut ca fiind apropiat de bătrânul de la Bucureşti. De unde şi presupunerea că bătrânul nu este străin de subiect, poate chiar el a hotărât când şi în ce condiţii apar pozele. Pentru că pozele, ele, sunt făcute în februarie 2014.

Pozele au fost făcute dintr-o clădire aflată peste drum de magazin. Aici vedeţi cum e configuraţia zonei.

udrea-bica-1

udrea-bica-2

udrea-bica-3

udrea-bica-4

udrea-bica-5

udrea-bica-6

Ce e evident este că fotografiile au fost făcute de profesionişti în ale filajului, nu e treabă de cancan sau de libertatea, cu toate că şi ei au probabil tehnologie suficient de performantă.

Udrea oricum e convinsă că a fost urmărită de SIE:


Simpatic, nu?

Sursa foto: hotnews.ro

Later edit:

Site-ul pe care au apărut fotografiile a fost şters de către cel care l-a creat … pe wordpress.com

jos-cenzura-sters

Elena Udrea a arătat, într-o conferinţă de presă, că doamna procuror şef DIICOT a făcut o oprire de o zi la Paris, ea aflându-se în drum spre Haga în cadrul unei deplasări oficiale:

“Pe Alina Bica o cunosc de 5 ani, am fost colege in Guvern, avem o relatie de amicitie. Doamna Bica mergea la o intalnire oficiala la Haga si a si plecat in acel weekend cu trenul. Intamplator, 3 femei se aflau in acea duminica la Paris si au fost fotografiate profesionist”. – sursa

pe când cei de la DIICOT, au trimis un comunicat fără să ştie ce a declarat Udrea şi au spus că doamna se afla în concediu de odihnă:

“Procurorul șef al D.I.I.C.O.T., Alina Mihaela Bica, înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă”. – sursa

Cât de frumos se încurcă în minciuni …

Later edit 2:

Dacă tot au apărut şi facturile de la hotel, pe numele celor două doamne, zic să le vedem. Merită analizate cu atenţie, cel puţin preţul prânzului. Sunt “Information invoice” şi cred că pot fi obţinute destul de uşor de la hotel.

factura-bica-paris

factura-udrea-paris

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.