la atentat cu buletinul

Joi, 8 Ianuarie 2015 | 1 Comentariu

La atentat se merge neapărat cu cartea de identitate la tine. Nu de alta, dar dacă abandonezi dracului maşina undeva, să aibă şi anchetatorii o pistă, ceva … să nu se facă de râs în faţa opiniei publice.

carte-identitate-atentator

Ce ADN, amprente, fire de păr, analiză de muniţie, etc. Aşa?

cartea-de-identitate-atentat

Devine din ce în ce mai clar că totul e doar spectacol, orchestrat din birouri întunecate. Şi războiul din Irak a pornit după ce agenţii CIA au descoperit arme chimice. La final au declarat că nu erau nici un fel de arme chimice, dar dacă tot au ajuns cu portavioanele până acolo, nu era păcat să nu cucerească ţara? Se pregăteşte un război?

Later edit – 09IAN2015:

A apărut şi fotografia cu cartea de identitate a asasinului, lăsată în maşină.

buletin-asasin-paris-charlie-hebdo

La acest moment peste 80.000 de poliţişti şi militari din forţele speciale îi caută pe cei doi.

Un comentariu la “la atentat cu buletinul

 1. Alice a comentat:

  De ce sa se mai pregateasca un razboi, n-a inceput deja unul in Libia ca sa-i inchida Sarkozy gura lui Gadaffi? Plus “primavara araba”…

  Despre faza cu buletinul: nu te mira prea tare, baietii au luptat un pic in Siria dar cred ca nu i-a prea bagat nimeni in seama pe-acolo (http://jssnews.com/2015/01/07/charlie-hebdo-les-terroristes-seraient-franco-algeriens-de-retour-de-syrie-et-ont-tue-au-moins-un-musulman/), s-au intors sa se dea mari in Europa, un fel de “tarani cu Maserati” si ei acolo…

  Dar incompetenta politiei franceze si-a “serviciilor” care ar fi trebuit sa-i supravegheze pe acesti criminali potentiali ramane greu de egalat.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.