klaus si crin profesori liberali

Luni, 24 Februarie 2014 | 0 Comentarii

Mă minunez de cât de credulă poate fi lumea care se uită la ce se întâmplă în acest moment pe scena politică. Recunosc că am rămas surprins de cum este atacat “neamţul” priceput, propus pentru a fi numit ministru de interne. Klaus, pentru că despre el este vorba, a fost ales primar în Sibiu de 4 ori la rând. Pentru a fi un bun primar trebuie să ştii să discuţi cu cei care adună gunoiul, să te pricepi cât de cât la organizat nişte servicii din primărie (cu toate că nu e neapărat să fii expert în asta – sunt oameni profesionişti în toate compartimentele, oameni care nu au nici o treabă cu politica), să ai la dispoziţie nişte pământ pentru a-l da investitorilor atunci când, fără nici o contribuţie strict din partea ta, ei vin în oraşul în care tu eşti primar şi fac o fabrică. Poate mai sunt şi alte mici abilităţi …

klaus-si-crin-profesori-de-liceu

Dar, haideţi să vedem – vorba din film, ce îi recomandă pe Klaus şi pe Crin, cei mai mari liberali ai momentului. Să citim:

“Antonescu was born in Tulcea, Tulcea County. Upon graduating in 1985, Crin Antonescu worked as a History teacher in the village of Solești, Vaslui County.[3] He later returned to Tulcea, continuing his teaching activity in Niculițel until 1989.[4] Antonescu worked as a curator for the Tulcea Museum of History and Archaeology from 1989 to 1990, when he resumed his teaching activity at the “Spiru Haret” High School in Tulcea, prior to being elected to the Chamber of Deputies.”

Deci omul a fost toată viaţa lui bugetar şi brusc şi-a dat seama că este liberal. Să-l vedem şi pe Klaus:

“After graduating from the Faculty of Physics of the Babeş-Bolyai University in Cluj in 1983, Iohannis worked as a high school teacher of physics at various schools and colleges in Sibiu, including from 1989 to 1997 at the Samuel von Brukenthal Gymnasium in Sibiu, the oldest German-speaking school in Romania. From 1997 to 1999, he was Deputy General School Inspector of the Sibiu County, and from 1999 until his election as Mayor in 2000, he was General School Inspector, being the head of public schools in the County.”

Acelaşi traiect, profesor de liceu şi inspector şcolar. Adică ambii fost fost profesori de liceu, unul de istorie şi altul de fizică.

crin-antonescu-foto

Şi totuşi, ce anume sau cine îi recomandă? Şi cum anume se întâmplă ca, la catedră în faţa elevilor fiind, îţi dai seama că eşti liberal şi că poţi mai mult, preşedinte de Senat şi respectiv ministru de interne şi vice-premier?

P.S. Nu are nici o legătură articolul cu ceea ce se întâmplă în presă sau pe TV în această perioadă. Mă gândeam şi eu, aşa, ca omul simplu.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.