jurnalistii prosti si stirile false

Marţi, 7 Mai 2013 | 1 Comentariu

Febra sărbătorilor s-a sfârşit şi iată că apar “ziarişti” care inventează ştiri. Una dintre ele ne spune că preşedintele Senatului – Crin Antonescu, a petrecut sărbătorile de Paşte la Voroneţ.

Ştirea ne spune că:

Crin Antonescu a luat lumină de la Mănăstirea Voroneţ, unde a ajuns cu un elicopter privat, informează România TV. Crin Antonescu a intrat in Mănăstire printr-o poartă secretă, prin care au intrat şi câţiva jurnalişti din trustul lui Voiculescu.

În articol apare şi o fotografie cu nişte membri PDL … Numai că poza nu e făcută la Voroneţ, ci la biserica Mirăuţi din Suceava.

antonescu_biserica_news_bucovina_ro

Am şi eu o fotografie, de la aceeaşi biserică, făcută fix în noaptea de Înviere:

biserica_mirauti

Elementul comun al celor două fotografii este … preotul. Fără să mai spunem că însuşi Crin Antonescu a spus că a fost în Bucureşti în toată această perioadă:

“Nu am fost nici cu elicopterul, nici cu calul, nici cu trăsura, nici cu maşina nu am fost la Voroneţ. Eu în noaptea de Înviere am fost în Bucureşti, am petrecut-o acasă, iar azi în ziua de Paşte am fost până la Ploieşti la părinţii soţiei şi m-am întors. Sunt în Bucureşti”, a declarat, duminică, preşedintele Senatului.

Şi alţii au preluat pe nemestecate mizeria şi au publicat-o imediat. Au citat ca sursă Mediafax – cu toate că televiziunea lui Ghiţă a lansat şopârla. Când, într-un final, s-a dovedit că totul nu este decât o manipulare de tip securist, “ziariştii” s-au dat loviţi în aripă şi au reacţionat ferm. Deci avionul lui Antonescu nu a fost la Voroneţ. Nici Crin Antonescu nu a fost la Voroneţ …

E foame mare şi în media şi jurnaliştii produc la propriu ştiri false. Raţionamentul celor de la pesurse.ro este halucinant. Deci nişte proşti publică o ştire falsă şi tu, cel care eşti subiect de ştire falsă, trebuie să reactionezi imediat. Fraţilor, sunt o mulţime de cretini în presă, unii scriu la comandă (aşa cum fac oamenii lui Ghiţă dar şi cei ai lui Voiculescu). De ce ar trebui ca cei care sunt subiect de ştiri inventate să stea de vorbă cu voi? O să vă duceţi în cap aşa cum s-au dus şi ziarele print. Credeţi că dacă apăreţi pe net vă apără cineva de faliment?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.