jurnalism cu fundul

Joi, 16 Februarie 2012 | 0 Comentarii

La un anumit moment scriam despre site-ul Antena 3 care erau penibili pentru că pe site erau o grămada de porcărele. A urmat o emisiune, difuzată pe Antena 1 şi preluată de mai multe alte televiziuni şi site-uri, cu Emil Boc în pielea goală. M-am abţinut să comentez atunci din motive logice evidente, dar iată că lucrurile deja au luat o altă turnură. CNA a sancţionat Antena 1 cu oprirea emisiei normale pentru 10 minute, într-o perioadă de audienţă maximă (pe 17 Februarie 2012, între 19:00 şi 19:10). În acest interval Antena 1 trebuie să difuzeze textul sancţiunii. Foarte tare !

La momentul ştirii, Realitatea anunţa vestea iar Antena 3 se făcea că plouă ninge.

imagini_realitatea_2012feb16

imagini_antena3_2012feb16

Pentru preluarea imaginilor respective televiziunea poporului – OTV a lui Dan Diaconescu, a primit amendă 200.000 de RON. Probabil că vor urma contestaţiile, dar nu asta vreau să spun.

boc_in_libertatea

Dacă pentru televiziuni există lege şi se vede treaba că ea chiar se aplică, ce ne facem cu partea de on-line a surselor de informare ? Cum sancţionezi Libertatea pentru publicarea în presa scrisă a aceloraşi imagini şi pentru publicarea lor pe site ?

Am însă o nedumerire: sigur este Emil Boc în film ? A certificat cineva asta ?

Până una alta pe noi ne preocupă ACTA.

Surse: www.cna.ro, www.libertatea.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.