isteria Pokemon GO

Joi, 14 Iulie 2016 | 3 Comentarii

Cum se joacă Pokemon GO:

“Mecanismul, în linii mari, e simplu: descarci jocul pe mobil și pokemonii “apar” în jurul tău, dar îi poți vedea doar dacă folosești camera smartphone-ului. Pokemon Go foloseşte GPS-ul smartphone-ului şi ceasul pentru a stabili exact locaţia în care te afli în joc şi face ca pokemonii să apară în jurul tău, dar văzute doar prin intermediul ecranului de la telefon. Tot prin intermediul ecranului poţi captura personajele pentru ca mai apoi să le foloseşti în lupte în arene special create.”

pokemon-go-image

Cam cât de cretin pasionat să fii să pierzi timpul cu aşa ceva? Sau, mă rog – reformulat, cam cât de lipsit de procupări, griji, pasiuni normale, vicii, etc. să fii să pierzi timpul cu pokemonii …

Mizeria, pardon, aplicaţia, nu e disponibilă încă peste tot cică. Cumva se creează aşteptări, se lucrează la psihic. Sigur, într-o lume a comunicaţiilor, au apărut şi soluţiile alternative.

Gen asta. Sigur, link-ul nu va fi disponibil foarte mult timp, deci săriţi pe el.

Later edit: Jocul Pokemon Go este disponibil, de astăzi – 17.07.2016, si în România, în Google Play.

3 comentarii la “isteria Pokemon GO

 1. Avatarpahomi a comentat:

  Versinile instalate din alte surse(APK) și nu din GPlay nu primesc actualizări, plus că au unele probleme după cum se poate citi pe net. Cea mai bună metodă ar fi: descarci o aplicatie de free vpn → setezi punctul de acces pe Australia de ex. → faci clear la datele pentru GPlay(cache, totul) → cauți aplicația(Pokemon GO) în GPlay și o instalezi de acolo → Dezinstalezi Aplicația de VPN → clear din nou la date pt GPlay → deschizi Pokemon GO care se pare că are full access la contul tău de GMail și nu respectă partea de termeni și condiții pentru logarea cu Google Account, ar fi trebuit să deschidă o nouă pagină în browser + sunt alte motive pentru care nu recomand instalarea ei. Nu știu alții cum sunt dar eu nici când eram mic nu eram fan Pokemon.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   APK-ul e cel descarcat din Google Play – deci ce probleme sunt? Da, nu primeste actualizari, dar pana cand “vine” oficial, nu vad unde e problema.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. AvatarMircea a comentat:

  Din ce văd pe internet, vor crește destul de mult vânzările bateriilor externe – jocul halește bateria telefonului în doi timpi și trei mișcări.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.