islamizarea europei se accelerează

Joi, 1 Octombrie 2015 | 0 Comentarii

Americanilor nu le-a plăcut niciodată concurenţa. Europa este, sau mai bine zis era, o mare ameninţare la adresa dominaţiei mondiale a SUA. Şi s-au întrebuinţat ei şi au pus la cale acest mic exod al populaţiei tinere, musulmane, din ţările arabe. Lucrurile sunt foarte simplu de înţeles, mai ales prin prisma limbii şi a religiei: dacă ai fi pus în situaţia nefericită de a fi nevoit să pleci din ţară, ai alege o ţară cât mai apropiată ca limbă, cultură şi … religie. Creştin fiind nu ai emigra într-o ţară budistă, în care se vorbeşte o limbă pe care nu o cunoşti. Iar “refugiaţii” nu ştiu nici engleză şi nici germană sau vreo altă limbă vorbită prin Europa. Sigur, sunt şi excepţii. Puţine. Revenind.

Toată cearta asta referitoare la cotele emigranţi e doar o perdea de fum în spatele căreia stau milioane de oameni care invadează constant, chiar şi în acest moment, Europa.

Cine crede că aceşti tineri ambiţioşi au venit cu gânduşi paşnice pe bătrânul continent, este cel puţin naiv. Oamenii au venit să impună religia musulmană printre necredincioşii europeni. Bonus, şi-au propus să cureţe Europa de simboluri păgâne. Iar când europenii se vor prinde că au luat ţeapă, va fi mult prea târziu pentru a mai face ceva.

islamizarea-europei-2

Şi nu se va încheia bine pentru europeni.

Dacă mai aveţi 40 de minute – merită, dacă vreţi să înţelegeţi nişte lucruri, să priviţi şi acest episod:

Notă: Totul trebuie privit sub rezerva manipulării, dar un sâmbure de adevăr există. Iar cei care spun că în aceste filme se minte în totalitate, priviţi cam ce sunt în stare să facă fanaticii religioşi musulmani la ei acasă.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.