iphone 6 la auchan

Marţi, 28 Octombrie 2014 | 5 Comentarii

Că lumea este nerăbdătoare să cumpere ultimul tip de telefon e deja istorie. Cum se lansează un telefon nou, hopa şi piţi că vrea unul. Nu, ea nu are cu ce plăti, bagă banii cel pentru care prestează fata. Ce mi se pare foarte tare este că cele două companii de telefonie mobilă de la noi (cele care contează, nu vorbim de Cosmote sau ce a mai rămas din el), încă nu îl au pe stoc. Cică o să vină pe 31 octombrie, acum se pot face precomenzi.

La Vodafone:

iphone-6-vodafone-precomanda

La Orange:

iphone-6-orange-precomanda

Partea cu adevărat comică este că la MediaGalaxy iPhone 6 costa undeva până în 3.400 de lei acum o săptămână, ieri era aproape 3.700. Şi mai interesant este că îl au la Auchan, pe stoc, expus pe raftul cu atingere directă, la aproape 3.400. În Franţa, tot în Auchan, iPhone 6 costă echivalentul a 3.200 RON. Şi este pe stoc, se vinde, îl poţi testa la raft.

Care e până la urmă ideea pentru care cei mari nu aduc telefonul? Că până la urmă dacă îl iei “subvenţionat” de la operator îl plăteşti aprope dublu. Sigur, în timp.

5 comentarii la “iphone 6 la auchan

  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Îl testează piţi, pe gratis, nu? Şi dacă în urma testelor ceva nu merge bine, modifică IOS-ul, firmware-ul? Că deja la modificări de hardware îmi vine greu să mă gândesc.

  2. AvatarGicu de la cazane a comentat:

   Pai modifica softul cu siguranta, baga de exemplu omuletul ala tampit cu buzele umflate portocalli pe care nu il mai poti sterge pe veci, ramane si dupa resoftare.

  3. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Eu sunt aproape convins ca omuletul cu buze moi nu are treaba cu compatibilitatea cu reteaua.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.