ioana petrescu ministru

Luni, 3 Martie 2014 | 1 Comentariu

Ioana Petrescu, domnişoara care până mai ieri funcţiona ca şi consilier al primului ministru, este propunerea de ministru al finanţelor în Guvernul Ponta 3. Părerea mea despre domnişoara “expertă în evaziune fiscală” – după cum declară chiar ea, este extrem de proastă. Chiar dacă a studiat în SUA, are doctoratul în economie la Harvard, cred că pentru aşa o funcţie este necesară o minimă experienţă în hăţişul din România, cu tot ce înseamnă asta.

ioana-petrescu

Puteţi urmări un interviu savuros cu domnişoara Ioana Petrescu, expertă în evaziune fiscală, propusă acum ministru de finanţe. Din cele pe care le declară cred că este uşor naivă, ca să mă exprim elegant. Şi unde mai pui că a plecat din ţară la 14 ani, vârstă până la care nu ştia exact nici de unde vine apa la robinet. Şi a revenit în forţă, ministru de finanţe …

Cred că pentru o asemenea funcţie e mai nimerit cineva care are experienţă în evaziune fiscală practică decât una cu experienţă în evaziune fiscală teoretică. În principiu ea trebuie să lupte cu baronii locali gen Cozma, Oprişan, Constantinescu, etc. la împărţirea banilor.

P.S. Oare bugetul României nu este făcut tot de Gheorghe Gherghina? Nu de alta, dar dacă este tot aşa, nici nu mai contează cine e ministru de finanţe. Sau nu?

P.P.S. Aceleaşi lucruri, spuse altfel … în Caţavencii.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.