invatatoarea montblanc

Vineri, 10 Ianuarie 2014 | 5 Comentarii

Învăţătoarea care cerea şpagă de la părinţi apare într-o nouă înregistrare. Aici jignirile către părinţi sunt evidente şi modul în care îi tratează spune totul despre mentalitatea acestei vaci. Îmi pare rău dar nu pot să mă abţin. Ea le explică părinţilor că umblă cu două pix-uri la ea. Dacă cel cu care stă de vorbă este o persoană cunoscătoare, ea scoate pix-ul Montblanc, dar dacă ăla din faţa ei e un cretin, atunci scoate pix-ul Bic.

dana-blandu

“Dacă mă duc la un om care ştie ce înseamnă pixul Montblanc, îl scot pe ăla. Dacă nu, scot pixul Bic. Că este minim de respect să mă raportez corect la omul ăla. Şi dacă doriţi să vă tratez ca pe… da, îmi adaptez limbajul faţă de nivelul vostru. Dar nu e normal să văd până unde este mintea voastră, să mă ridic sau să mă cobor să fiţi confortabili?”.

www.realitatea.net

pix-montblanc

Da, nu arată rău instrumentele de scris de la Montblanc.

pix-montblanc-1

Problema e dacă ţi le permiţi dintr-un salariu de învăţătoare.

5 comentarii la “invatatoarea montblanc

 1. Avatargabi a comentat:

  cata prostie… cine ar da bani pe un PIX Montblanc? Deci e klar ca nu are fonduri pentru un stilou din aceeasi categorie; dar cine stie, cu atata reklama poate isi va intregi colectia in scurt timp… (PS: e chiar jenant sa tratezi persoanele cu pixul, din postura de proffeseor…)

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Avatarpedeapsa a comentat:

  Hei astfel de persoane ar trebui castrate sa nu se mai imulteasca asa prostia si NESIMTIREA nu va lasati cereti pedeapsa pe masura

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.