intrebare despre adrian nastase

Miercuri, 8 Ianuarie 2014 | 0 Comentarii

Subiectul reîntoarcerii la puşcărie a lui Adrian Năstase ţine titlurile în toată presa. S-a întâmplat pe 6 ianuarie 2014, în prima zi lucrătoare a anului. Am scris despre acest subiect la momentul primei condamnări cu executare. Vă rog să citiţi acel articol, în care mă întrebam, retoric, pe cine a supărat Adrian Năstase.

Nici acum nu înţeleg şi nu reuşesc să îmi explic altfel ceea ce se întâmplă. Pe blog Năstase a publicat concuziile depuse de avocaţii săi la ultimul termen, cel în care s-a şi pronunţat sentinţa.

concluzii-avocati-adrian-nastase

La cum începe documentul – ca o poveste, cu citate din cărţi, tind să cred că există undeva o înţelegere între tabere. Condiţie în care unii care nu ştiu de schemă apar ca fraierii şi fac declaraţii aiuritoare … Finalul documentului este la fel de savuros.

In finalul pledoariei noastre va rugam, sa nu uitati ca: „Sunt momente cand trebuie sa inveti din greseli si sa te lupti sa ramai de partea cea buna…” (Prefata la lucrarea Exercitii de libertate – Adrian Nastase, Editura Jurnalul, Bucuresti, 2012). Asta incearca sa faca acum domnul Adrian Nastase, in aceste momente dificile pentru el si pentru familia sa, pentru toti cei care cred in justitie, in credibilitatea si corectitudinea ei.

Imaginaţi-vă o apărare pentru un om simplu, care a furat (sau nu) ceva şi la care avocaţii scriu aşa în apărare. Adică judecătorului i se furnizează citate din (posibilul) infractor … Mi se pare halucinant. Că doar nu îşi închipuie cineva că un asemenea document, de 43 de pagini, este citit de judecători şi te poate scăpa de puşcărie!

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.