interviu cu adrian nastase

Vineri, 19 Aprilie 2013 | 2 Comentarii

Adrian Năstase a ieşit din puşcărie. După cum am spus, nu mi-e clar cine a avut aşa de multă putere să-l bage la bulău. Dar asta e o altă chestiune … Omul a fost la un interviu pentru spălare exterioară, unde altundeva decât la Antena 3.

adrian_nastase_interviu

Ce am reţinut noi din interviu:

1. În puşcărie e plin de oameni deosebiţi. Unii sunt şmecheri, alţii inteligenţi. Dar, per ansamblu, sunt oameni deosebiţi. Că de aceea stau în puşcărie, de deosebiţi ce sunt. Aştia care stau afară nu mai sunt aşa de interesanţi.

2. Chiar a încercat să se sinucidă. Nu a fost nici o farsă, chiar şi-a tras un glonţ. Noroc de poliţistul care l-a salvat. A avut ceva probleme poliţistul cu justiţia, dar “s-a rezolvat”.

3. A aflat că s-au făcut comisii care îi caută conturile de prin străinătate. Sigur, nu ne-a spus de unde a avut 750.000 EUR cash să-i bage în contul ISC. Nu ne-a spus pentru că Gâdea nu l-a întrebat, desigur.

4. Cei care au privatizat întreprinderile au greşit pentru că nu au prezăvut în contract “acţiunea de aur”. Dar el a prevăzut aşa ceva în contractele de privatizare pe care le-a semnat? Petrom vă spune ceva?

5. Copiii lui s-au maturizat (era şi cazul mă gândesc, au şi ei o vârstă).

6. Insistă să ne comunice că este o victimă politică, dar nu ne spune victima cui. Eram tare curios să aflu.

Per ansamblu mi s-a părut un om terminat şi nu înţeleg de ce nu stă el liniştit, cu găinile de la Cornu. Mai scrie pe blog, mai scrie un editorial la Jurnalul Naţional – un ziar pe care nu îl citeşte nimeni.

Nu cred că mai este cineva în ţara asta care să creadă în viitorul politic al lui Adrian Năstase.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.