intervievatorul liberal sexual

Vineri, 26 Iunie 2015 | 0 Comentarii

Tinerii sunt foarte importanţi, inclusiv în politică, pentru că de la ei se aşteaptă schimbările. Să citim text:

Tânarul liberal care a încercat să obţină o partidă de sex în schimbul unei funcţii în partid este președintele Clubului Studențesc Liberal, Mihai Simion, cel care este şi liderul studenților liberali în Sectorul 1. El a cerut favoruri sexuale pentru a oferi, la schimb, funcția de vicepreședinte unei studente.

Mihai Simion a pretins că îl cunoaşte pe preşedintele României Klaus Iohannis şi i-a promis fetei că nimeni nu o va schimba din funcţie.

Senatorul PNL, Cristian Bodea, a comentat într-o intervenţie telefonică la România TV gestul tânărului liberal, despre care a spus că “este ruşinos”. “Băiatul ăla cretin nu este niciun lider al PNL. Este doar un puţoi de 20 şi ceva de ani, care a crezut că intră în politică ca să facă bani şi să prindă fete mai uşor, pentru că nu poate face altfel. Nu promitea nicio funcţie importantă. Promitea o funcţie în clubul lor, unde se joacă de-a politica. Că face promisiuni pe astfel de chestiuni şi că se consideră liberal este ruşinos. Sunt sigur că va fi dat afară de urgenţă.

Clubul Studenţesc Liberal este o grădiniţă pentru studenţi, unde se joacă de-a politica. Nu-i poţi cerne, îi laşi să crească şi să facă fiecare ce îl duce capul. Nu ai cum să-i ţii ca la mănăstire”, a declarat senatorul PNL Cristian Bodea.

Cât despre faptul că Mihai Simon se folosea de numele lui Klaus Iohannis, senatorul liberal a spus că “poate îi şterge pantofii lui Iohannis”. “Poate se baza pe faptul că fata este o prostuţă şi o poate păcăli cu vorbe mari. A crezut ca poate face bani din politică, luând exemplul preşedinţilor de sector, cum sunt mulţi şmecheraşi”, a conchis acesta. – sursa

dar să vedem şi ceva mesaje:

tineretul-national-liberal-sexual

Dacă e adevărat ce scrie în mesaje, e clar că tăuraşul comunal a fost păcălit de tânăra jună care râvnea la funcţie. Poate i s-a întins o capcană fraierului, cu un cont fals şi cretinul a pus botul la prosteală. Ăsta şi alţii ca el se pregătesc să ajungă viitorii oameni politici. Liberali în cazul dat, dar nici la alţii nu cred că e mult diferit.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.