intel ultrabook convertible

Marţi, 15 Ianuarie 2013 | 5 Comentarii

Intel a lansat, aşa cum e modă, un nou laptop. De fapt o tabletă. De fapt un ultrabook şi o tabletă în acelaşi timp. Numele de scenă al dispozitivului este “Ultrabook Convertible”.

E o invazie de lansări de dispozitive, care mai de care mai atractive, mai performante şi mai scumpe. E greu de crezut că vor rezista toţi pe o piaţă şi aşa suprasaturată de dispozitive mobile, fie ele telefoane, tablete sau notebook-uri.

Ca şi tableta de 27 de inch de la Lenovo, cred ca e un dispozitiv născut mort. Aşa cum e cazul netbook.

Eu cred că vor rezita doar cei care îşi fabrică singuri componentele sale. Aşa au simţit şi cei de la Samsung, ei fiind singurii care işi fabrică integral tot ce conţine telefonul mobil!

5 comentarii la “intel ultrabook convertible

 1. gabi a comentat:

  e valabil in orice domeniu… produci, deci existi! faci comert, poti ramane cu buza umflata si cu multe produse in depozit. E destul de greu sa tii pasul. Ideea netbook-ului am mai vazut-o inainte, dar sa plimb MONSTRUL ala de ecran prin casa, e prea mult…

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
 2. Sorin Chihaia a comentat:

  Apple rezista fara sa-si produca singuri componentele, camera e facuta de sony iar restul de samsung. Ei au designul carcasei, materialele si sistemul de operare. Pot spune ca o duc destul de bine si reusesc sa ofere performante mai bune decat ce-i care isi produc componentele. Intrebarea e de ce Apple rezista si are atata succes? Pentru ca marketingul lor si lansarile de produse sunt de 10 ori mai bine facute decat orice alta firma producatoare de telefoane. Un alt motiv ar fi ca au fost primii care au revolutionat piata cu smartphone-uri si la fel cum spunea Steve Jobs: Apple nu s-a uitat ce necesitate are clientul, Apple a invatat si i-a aratat clientului de ce are nevoie.

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
 3. mihaela a comentat:

  @gabi: apropo de “monsters”: se pare ca voi primi cadou packard bell touch screen ala de care vorbeam acum câteva luni: “mega iPad’ul”! M-ar tenta sa instalez Windows 8 pe el (ca sa joc sotron) dar cred ca-mi voi înfrâna pornirile nabadaioase…:D

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

  Răspunde
  1. gabi a comentat:

   haha, putina decenta te rog… chiar si gratis daca personal l-as primi, l-as pune pe okazii din prima zi… sau l-as dona la departamentul de marketing, la munka… of, of, mhai, mhai

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Eugen a comentat:

  Interesante clipurile. Nu stiam de ele

  Sa nu uitam ca Intel este un “technology enabler” atat in HW cat si in SW (eg. EFI – adoptat si de Microsoft). Deocamdata I este tatal lor si ei lanseaza trenduri..

  Odata cu dezvoltarea cloud computing unele din chestiile astea vor avea mai multa logica..cred eu…

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.