însărcinată la 14 ani fără să facă sex

Marţi, 16 Iunie 2015 | 1 Comentariu

O tânără de 14 ani din America spune că este însărcinată cu bebeluşul Iisus, după ce a rămas însărcinată fără să facă sex. Mai mult, mama sa spune că a avut un vis în care i s-a arătat Dumnezeu.

Amanda Peters, o adolescentă de doar 14 ani, şi-a ascuns sarcina timp de trei luni, însă, într-un final, mama sa şi-a dat seama. În momentul în care a confuntat-o, tânăra a negat faptul că ar fi făcut sex, motiv pentru care mama sa a cerut ajutorul doctorilor. Inedit este faptul că aceştia i-au spus că există puţine şanse ca copila să fi întreţinut până acum relaţii intime, potrivit Stupid.com.

Povestea bizară continuă cu faptul că Judy, părintele copilului, a început să se roage la Dumnezeu pentru a cere iertare fiicei care a păcătuit. În acel moment, femeia spune că a avut o epifanie şi Dumenzeu a vizitat-o în vis, explicând că fiica ei a fost lăsată însărcinată pe cale divină.

“La început am fost confuză, dar apoi Dumnezeu mi-a explicată că acesta este modul în care Iisus se va întoarce pe Pământ. Eram foarte supărată că Amanda a făcut sex. Acum sunt fericită că este virgină şi că totul a fost doar munca lui Dumnezeu”, a declarat femeia.

Ulterior, mama a recunoscut că i-a cerut iertarei fiicei sale şi nu a mai pedepsit-o. Mai mult, ea şi-a primit telefonul mobil înapoi şi acum i se fac toate pofetele.

În articolul original e aşa:

“I was so sick with grief over Amanda having sex,” Judy said. “And I’m now so happily relieved to know she’s still a virgin and this was all God’s doing. I can’t believe I’m going to be Jesus’ grandma… actually, I don’t know how that will work, but I’m just extremely happy my daughter isn’t having premarital sex and Jesus is coming back in less than a month.”

Deci doamna mamă a copilei este bucuroasă că va fi bunica lui Jusus. Apare în plus o întrebare către cititorii fideli:

Credeţi că o astfel de poveste este adevărată?

Da, cu siguranţă credem, şi suntem siguri că astfel de minuni se pot repeta oricând. Ăsta e deja al doilea caz relatat public …

Sigur, ştirea este de acum 8 luni “Trending story found 8 months ago on”, deci bunica trebuie să fie deja fericită. Aşteptăm poze de la botezul micuţului.

Bonus:

Totul este în mod evident o farsă, care nu a fost sesizată de autoarea Alina Costache. Articolul a apărut ca redistribuit, chiar astăzi. Semn că e de actualitate.

Publicat: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 16:09 // Actualizat: Joi, 11 Iunie 2015 20:26 // Sursa: romaniatv.net
Autor: Alina Costache
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/tanara-de-14-ani-insarcinata-cu-bebelusul-iisus-doctorii-mi-au-spus-ca-nu-a-facut-sex-cu-nimeni-foto_175506.html

Un comentariu la “însărcinată la 14 ani fără să facă sex

  1. Avatarcătălin a comentat:

    Și Zeus, în continuare, se pogoară ocazional din fortăreața de pe muntele Olimp ca să-și reîmprospăteze rândurile de zei și semi-zei și creaturi mitice.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.