inna artista de carton

Miercuri, 20 Februarie 2013 | 4 Comentarii

Recunosc că nu am avut timp să urmăresc în direct evenimentele de la Braşov. TVR 1 transmis evenimentul, în centrul distracţiei fiind binecunoscuta(?) interpretă INNA. Eu acum am auzit de ea … Ea a cântat, fals, aşa:

Motivul falsului a fost că a cântat live. Când cântă banda îi iese. Şi nu numai ei … Acelaşi personal a falsat şi la deschiderea Arenei Naţionale, 2011:

Update: Din cauză că behăiala din primul clip a fost raportată şi şteasă de pe Youtube, putem vedea mai jos aceeaşi reprezentaţie:

4 comentarii la “inna artista de carton

 1. AvatarAdrian a comentat:

  Ce nu inteleg eu…de ce… daca stii ca esti “afoana”, in cazul ei…mai incerci sa canti live? Probabil cu zecile de concerte pe playback prinzi curaj …

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Ideea e ca unii impun prin contract sa cante live … si probabil ca nu a avut de ales. Sigur, putea sa refuze sa cante motivat ca avea deja un angajament, sau o alta minciuna. Ma mir ca managerul nu stie ca are o afoana in portofoliu.

 2. Avatarnewontheisland1234 a comentat:

  ar trebui sa “multumesc” ca mi-am pierdut minute bune ascultand asa ceva :D, asta dupa ce incepusem ziua bine 🙂 Nu inteleg de ce se mai mira lumea ca Inna nu poate canta? Inna e un “proiect” parerea mea, nu o cantareata. In spatele ei exista o echipa care zic eu isi face foarte bine treaba: promovare, succes international, bani etc. Individa e doar fatada – de cele mai multe ori trebuie doar sa zambeasca si sa arate ok ca banda canta… mai problematic e cand trebuie sa “produca” ea ceva 🙂

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.