in tenis voturile nu conteaza

Vineri, 13 Iunie 2014 | 2 Comentarii

WTA a organizat un vot online pentru cea mai bună jucătoare a lunii. Am scris despre asta. Iată că votul s-a încheiat, rezultatul fiind aşa:

rezultat-voturi-wta

Mai precis, Simona Halep a fost votată de 291.000 din cei 305.000 votanţi, adică de 95% dintre ei. Dar organizatorii votului au decis că:

Although we had to go with Sharapova who defeated Halep in both the Madrid and Roland Garros final.

Păi măi minunaţilor, dacă aţi organizat vot trebuia să ţineţi cont de rezultatul lui. Dacă aveaţi chef să alegeţi voi, după ce criterii vreţi voi, nu mai făceaţi vot. Sau puneaţi ambele rezultate, cel mai bun în opinia cititorilor şi cel mai bun în opinia voastră.

Până la urmă nu contează decât că Simona Halep este pe locul 3 în lume.

simona-halep-locul-3-mondial

Pentru că aşa.

2 comentarii la “in tenis voturile nu conteaza

  1. Avatargabi a comentat:

    hahaha, ce treaba are cine a castigat, conteaza cine a fost votat de mai multi (parca asta era scopul). tare mi-e ca e ca la orice miss, la dansez, la vizion, etc… voteaza fraierii si totul se decide la masa rotunda cu usile inchise.

    Răspunde
  2. AvatarAdrian a comentat:

    Tare ma tem ca de fapt problema e ca multe din voturi au fost fake ( exista in posesia unor romani foarte de treaba boti cu sute de mii de adrese de mail ) …. Si probabil organizatorii au decis sa ignore rezultatul votului. Pe “forumuri de specialitate” sunt prezente informatii in sensul asta….cu “hai s-o ajutam pe simona” …

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.