impozitam piscinele

Luni, 17 Septembrie 2012 | 1 Comentariu

Liviu Voinea este secretar de stat în Ministerul de Finanţe. Omul are idei pentru creşterea încasărilor la buget, printre acestea aflându-se şi aceea de a impozita piscinele. În cazul în care nu vă aduceţi aminte cum arată persoana, ea este cea care combătea la Antena 3 măsurile pe care le lua guvernul Boc. Îl căutaţi pe Google pentru poză.

piscina

Acum că omul are idei, nu e rău. Partea cu adevărat proastă este că declară:

“El a precizat aratat ca peste doua saptamani va efectua o vizita in Suedia, unde va studia, pe langa normele privind TVA la incasare, sistemul de taxare a proprietatii si masurile de stimulare a incadrarii in munca a tinerilor si persoanelor de peste 55 de ani.” (hotnews.ro)

Deci tu eşti secretar de stat la finanţe şi acum te duci prin Suedia să vezi cum fac ăia cu plata TVA la încasare? Eu mă gândeam că ştii asta … că de aia eşti tu secretar de stat şi nu-s eu. Voi vă daţi seama cine conduce ţara asta? Cum facem dacă după ce vizitează Suedia şi vede cum stă treaba cu plata TVA, nu va reuşi să priceapă sistemul? Sau dacă înţelege greşit?

După mine Voinea face parte din aceeaşi categorie din care face parte şi Ilie Şerbănescu. Combate bine la televizor, este foarte bun cu teoria, dar la practică stă extrem de prost. Ăştia ar trebui să ne scoată pe noi din criză?

Un comentariu la “impozitam piscinele

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.