impozit pe alocaţia copiilor

Miercuri, 7 Ianuarie 2015 | 1 Comentariu

Nişte cretini au lucrat de sărbători şi au inventat ceva: au citit legile proaste cu care funcţionăm, şi au determinat că şi copiii trebuie să plătească acel minunat CAS, chiar dacă legea prevede că minorii sunt automat asiguraţi:

impozit-pe-alocatie

Alocaţia se pune pe card, contul generează dobândă, deci venit. Şi harşti, statul se înfruptă din venit. Vă daţi seama în ce ţară trăim?

Aş vrea ca acei cretini care au generat asta să fie afişaţi cu moace cu tot pe toate televiziunile. Până nu se întâmplă asta abuzurile statului asupra cetăţeanului vor continua. Incompetenţii trebuie să se care acasă!

Bonus: Cei care au lucrat în comisiile electorale şi au primit 100-200 de lei, vor trebui să plătească impozit de 468 lei (impozitul se calculează anual, la nivelul salariului minim).

S-a întâmplat şi la Alba.

P.S. Cei de la ANAF Alba au spus că soluţia la problemă este ca cei care consideră că au fost notificaţi din eroare, să conteste decizia de impunere în termen de 30 de zile – conform codului fiscal, şi să ataşeze la contestaţie documente doveditoare (de genul certificatului de naştere … cu toate că după CNP se ştie data naşterii, deci nu mai trebuie ataşat nimic, deci decizia nu trebuia emisă, deci dobitoci). Asta se face cu deplasare la sediu, copii după documente, stat la coadă, nervi. Totul pe banii şi pe timpul cetăţeanului.

P.P.S. Punem pariu că va fi găsit vinovat softul? Pentru că nu verifică după CNP dacă trebuie emisă decizie de impunere pentru plata CAS către minori.

Un comentariu la “impozit pe alocaţia copiilor

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.