ilie nastase senator

Vineri, 27 Iunie 2014 | 0 Comentarii

Am mai spus şi cu alte ocazii că fiecare trebuie să facă exact ceea ce este pregătit şi pentru care are abilităţi. Săptămâna aceasta au depus jurământul senatorii aleşi la scrutinul parţial desfăşurat în paralel cu alegerile euro-parlamentare. Într-un colegiu, nu are nici o importanţă care, a câştigat Ilie Năstase. Deci Ilie Năstase, tenismanul. Omul a făcut nişte declaraţii corecte, năucitoare:

E prima zi când vin aici, este frumos, dar nu ştiu absolut nimic”, spus Năstase, arătând că a citit de câteva ori jurământul, aşa cum e normal şi că îl va citi şi în plen.

E normal să fie pentru prima dată acolo, dar îmi vine în minte un banc de pe vremea comuniştilor, cu românul care a ajuns la Tour Eiffel şi a sesizat doar faptul că erau foarte multe nituri.

Vroiam ceva la sport, dar sunt ocupate comisiile”, a arătat Ilie Năstase, adăugând că sportul este principalul domeniu de care se va ocupa dacă poate şi va colabora cu cei din comisia de specialitate.

E normal să se priceapă la sport, dar mai ales la cum anume se practică el. De management sportiv nu ştiu ce să spun.

ilie-nastase-senator

Şi ăsta e motivul pentru care avem un asistent medical care a terminat facultatea de construcţii ca preşedinte al comisiei IT. E cel care ne explica de ce e bine să avem cartele prepay doar cu buletinul. Şi foarte multe dintre relele pe care suntem nevoiţi să le suportăm se datorează unor oameni care au ajuns într-o poziţie care nu corespunde deloc pregătirii pe care o au.

Până la urmă, de ce facem alegeri?

Sursa: gandul.info

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.