hugo chavez a murit

Miercuri, 6 Martie 2013 | 2 Comentarii

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a murit, la vârsta de 58 de ani, răpus de cancer. Ca şi alţi oameni pentru care nimic din ce este posibil pe Pământ nu reprezenta o piedică, a fost invins de această boală necruţătoare. Mi-am adus aminte de Steve jobs, care – în ciuda bogăţiei nemăsurate, a fost răpus de aceeaşi boală.

hugo_chavez_1

Chiar în acest moment televiziunile din întreaga lume transmit o procesiune în care sicriul (închis) cu corpul neînsufleţit este transportat la Academia Militară din Caracas. Sunt zeci (sute?) de mii de oameni pe stradă, ieşiţi de bună voie. Unii plângeau sincer … A fost prieten cu Fidel Castro, Vladimir Putin, Mahmoud Ahmadinejad, oameni pe care îi vom vedea probabil la înmormântarea de vineri.

hugo_chavez_2

Da, a fost un dictator, unul foarte incomod, mai ales pentru americani. Când ieşea Hugo Chavez cu o declaraţie, se scutura bursa din New York, Venezuela având cele mai mari resurse de petrol la nivel mondial.

hugo_chavez_3

Am o întrebare simplă: pentru câţi lideri români aţi văzut ca lumea să iasă cu zecile de mii pe străzi şi să plângă sincer?

Sursa capturi: www.telegraph.co.uk

2 comentarii la “hugo chavez a murit

    1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

      Corneliu Coposu nu a fost un lider. Ce anume a făcut pentru România?

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.