hotnews îşi cere scuze

Vineri, 18 Septembrie 2015 | 3 Comentarii

Cred că am asistat la o premieră în presă. Lucrurile stau simplu, Ponta anunţă că Guvernul României nu mai are datorii la FMI, Hotnews şi mulţi alţii se aruncă să-l facă mincinos. Pentru ca mai apoi să publice scuze în acelaşi articol. E bine că ne cerem scuze public:

ponta-hotnews-prosti

Au lăsat însă link-ul articolului nemodificat, pentru ca cititorii să revină la acelaşi articol. Titlul în care se spune că Ponta minte:

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20430005-cum-contrazic-datele-fmi-premierul-ponta-anul-acesta-terminam-nu-mai-avem-absolut-niciun-dolar-datorie-fmi-premier-cifrele-fondului-spun-totul-alta-poveste.htm

Cică s-au documentat defectuos.

HotNews.ro isi cere public scuze pentru versiunea initiala a acestui articol, in care il acuza pe premierul Victor Ponta ca a lansat un neadevar atunci cand, la inceputul sedintei de Guvern, a spus ca anul acesta terminam platile catre FMI si ca nu vom mai avea nicio datorie catre institutia internationala. In urma unei documentari defectuoase, articolul publicat initial de HotNews.ro sustinea ca, potrivit datelor FMI, Guvernul ar mai avea de achitat in acest an circa 240 milioane euro, in 2016 o alta transa de peste 120 de milioane de euro, dupa care pana in 2019 alti 1,5 milioane de euro (dobanzi). FMI a comunicat public astazi ca aceste sume sunt datorate de BNR, nu de Guvern.

Partea intereseantă este că o grămadă de deontologi care scriu la ordin iau de bune ştirile de pe site-uri din astea “quality”, fără ca ulterior să revină şi ei asupra mizeriilor scrise. Gen:

ponta-fmi-fraier-1

3 comentarii la “hotnews îşi cere scuze

    1. Avatarm a comentat:

      Nu.
      “Partea intereseantă este că o grămadă de deontologi care scriu la ordin iau de bune ştirile de pe site-uri din astea “quality”, fără ca ulterior să revină şi ei asupra mizeriilor scrise. Gen:”

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.