hai cu suspendarea

Joi, 5 Iulie 2012 | 2 Comentarii

Suspendarea preşedintelui este un demers democratic. La acest demers participă şi alegătorii, adică chiar cei care l-au pus preşedinte. Temporar Traian Băsescu ocupă această funcţie.

traian_basescu_boc

Arestarea şi încarcerarea lui Adrian Năstase se pare că i-au determinat pe cei din majoritatea parlamentară să pornească acest demers. Scriam atunci:

“Deocamdată este 1:0 pentru Traian Băsescu. Hai cu suspendarea !”

Vor egala cei din USL ?

Tot acest circ, precum şi veşnicul război al lui Traian Băsescu cu oricine nu este din PDL, nu are cum să ne ducă prea departe. Şi cum Băsescu nu este o persoană care să fie prea pricepută din punct de vedere profesional (în domeniul economic în special) şi cu atitudinea mereu conflictuală, dezastrul este aproape. E o chestiune de când, nu dacă !

Băsescu şi-a promovat fetiţa cea mică în Parlamentul European. Ea ne povesteşte aşa:

Vi se pare că are cum să priceapă ceva din ceea ce citeşte ? Rachete balistice ? Dacă doriţi să revedeţi maneaua din campanie în care li se promitea alegătorilor că vor trăi bine şi că “Băsescu nu ne minte”.

Şi, în final, o dedicaţie pentru cei care îl susţin necondiţionat:

2 comentarii la “hai cu suspendarea

  1. AvatarCamil a comentat:

    Tot circul are legătură mai mult cu plagiatul lui Ponta. Antonescu profită și-l mână de la spate pe Ponta în hora asta. Ponta știe că dpdv politic e terminat și până va demisiona din cauza plagiatului nu mai este mult. În consecință, Ponta va muri cu Băsescu de gât. Îndemnurile de a ieși în stradă pentru Băsescu venite de la Videanu, cel care a băgat Hidroelectrica în insolvență și de la fiica fostului șef al Securității Giurgiu, fostul procuror comunist Monica Macovei, mobilizează lumea să-l dea jos pe Băsescu. Părerea Monicăi Macovei despre CCR în anul 2005 http://www.revista22.ro/interese-personale-si-politice-mai-presus-decat-legea-1881.html

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.